One Shoe Trend, ki vas bo osvojil vse pozdrave Ta jesen

TK
Christian Vierig / Getty

Alexis Bennett

9. avgust 2017 @ 14:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Vsekakor ni prezgodaj, da začnete razmišljati o ključnih igralcih, ki bi dodali vaši garderobi za padec. Seveda boste potrebovali nekaj parov čevljev, ki bodo ves čas sezono skrbeli za prste. Ampak obstaja en slog, ki je prepričan, da bo navdušil vse svoje prijatelje, in to je čevelj škorenj.

Veliko slavnih jih zdaj nosi že nekaj sezon, zato ljubijo čevlje, ki so jih obogatili z gležnjami, da so celo delali z nekaterimi poletnimi oblekami. Beyoncé je seznanila s svojimi nogavicami s čopiči Vetements z odrezanimi hlačami, medtem ko se je udeležila igre NBA. In Kendall Jenner je oblikovala svoje bele čevlje Stuart Weitzman z mini obleko med Veuve Clicquot Polo Classic.

Vidimo lahko, zakaj je toliko zvezdnih slogov zaljubljenih v raztegljive škornje. Vgrajene tkanine so oblikovane tako, da objemajo gležnje, kar ustvarja slimming učinek. In več stilov je narejenih s pikčastimi petami, zaradi česar je veliko lažje hoditi v primerjavi s tradicionalnimi stilettos.

VIDEO: Koliko bi bilo za Carrie Bradshaw danes

 

Spodaj smo zbrali nekaj najboljših čevljev nogavic okoli, tako da si lahko slapaš v slogu jeseni.