Opravili smo: kapsulo Keaton Row-a Edit Virtual Service Service

Kot delovna mama, ki je bila skoraj dve leti, je bila moja garderoba v globoki neredu. (Prednostne naloge.) Ne samo, da so bili nekateri od mojih kosov uničeni s stvarmi, kot so trajni označevalec in domnevno pralna barva, se je moja post-noseča telesa toliko spremenila, da nič ne ustreza več. Preveč, nisem nikoli našel časa, da bi dejansko trgovina.

Potem je elektronska pošta, ki napoveduje novo virtualno styling storitev Keaton Row, pristala v mapi »Prejeto«. (Popolno razkritje: Time Inc., ki je lastnik V stilu, je vlagatelj v Keaton Rowu.) Če nič drugega, je internet odličen izenačevalec na svetu, s čimer postanejo bogati in znani le visoki dotiki v rokah osebnih kuharjev hoi polloi (hello Kitchensurfing), osebnih trenerjev (kar je Kayla Itsines) in do različnih stopenj naložb, osebnih stilistov.

Kot nekdanji uporabnik nekaterih virtualnih styling storitev, ki so na voljo na trgu danes, sem bil takoj zaintrigiran. Nova ponudba Keaton Row-a za 90-minutno navidezno styling sejo, v kateri imenovani stilist deluje z vami za prenovo vašega dela ali vikend garderobe, zvenel za moje zasedeno življenje; plus zamisel, da mi je stilist “dodeljen”, ki bi spoznal svoje najgloblje želje po garderobi, bil v močnem nasprotju s tem, kar sem doživel v preteklosti. Razmislite, da sem se prijavil.

POVEZANE: Vodnik za Online Beauty Box Clube

Kako deluje
Keaton Row, ki sta jo leta 2012 ustanovila Cheryl Han in Elenor Mak, sta dva saksofonistična Harvard Business School sošolcev, ki sta jim tudi pomanjkanje časa za nakupovanje. Storitev parov strank z virtualnim stilistom, ki jo deli slog preferencialov in ki bo sestavil nakupne glave do-to-pečljive videoposnetke, ki so na voljo na lastnem spletnem mestu podjetja Keaton Row ali eni od svojih priljubljenih trgovcev na drobno. S svojo ponudbo za urejanje kapsule vam 75 dolarjev dobi 90-minutni virtualni sit-down s stilistom, ki bo delal z vami, da bi popravil bodisi svojo delovno ali off-duty garderobo. Pred sestankom boste morali v svojem slogu izpolniti hiter kviz in izbrati 30 kosov oblačil, dodatkov in čevljev iz omare, ki bi vam želeli pomagati pri stylingu (ali celo, kot v moji primer, pomagajmo dokončno zavreči, ampak bolj na to v nekaj minutah). Ko je virtualno urejanje končano, boste prejeli videoposnetek, poln elementov, ki jih potrebujete za izpopolnjevanje svoje garderobe, ter predloge o tem, kako oblikovati kosov s tistimi, ki jih že imate.

Začetek
Po nekaj trenutkih, ko ste se seznanili s flirtacijami po knjigi, preko elektronske pošte, ki ste prejeli obvestilo, da sem imel od mojega stilista novo sporočilo, je bil Caroline zadovoljen z dekliško giddiness podobno, da bi dobili besedilo iz drobljenja: Oooh, ne morem čakati, da vidim, kaj je tokrat postavil v moj pogledni list! Res me vzame. In ona je – predvsem, prepričan sem, zahvaljujoč prej omenjenemu kvizu, ki je postavil vprašanja, kakšna je garderoba, ki sem jo že imela, in katere blagovne znamke sem trenutno naklonjen.

POVEZANE: Kako stilsko nositi denim na denim

Za dejansko urejanje smo Caroline in jaz nastavili datum prek storitve Google Hangout (na voljo so tudi Skype in FaceTime možnosti, kot tudi ureditev za 300 USD v domu, ki ureja stranke v New Yorku). Glede na to, da je naša pisarniška koda za oblačila bolj oddaljena od večine, sem se odločila za ureditev vikenda. Kot sem vprašal, sem vnaprej določil približno 30 kosov, ki so bili kombinacija stvari, ki bi jih vsak dan nosil, če bi lahko, in drugi, nisem bil tako prepričan, zakaj, točno, so bili še vedno v moji omari. (Če nič drugega, sem ostro zvest, celo do mojih oblačil.) Caroline in jaz sva stopila skozi vsako postavko, da smo dali koščke v kape, podobne Marie Kondo, da bi jih obdržali in bali. K sreči, bila je prav tako navdušena, kot sem bila o nedavnem nakupu jagodičastih plaščev in oboževala moje neobvezne usnjene hlače, kot da bi bile njene. Prav tako mi je povedala stvari, ki so bile malo težke, da bi slišale: “Ta oblaček izgleda malo dated,” je vljudno rekla pri ponudbi črne številke, za katero sem vedel, da se držim več za sentimentalno vrednost kot karkoli drugega. Prej, ko sem priznal, da je moj teniški jopič kupil pred več kot desetimi leti, ji je odgovoril: “Hej, brez presoj.” In res, ni bilo, samo predlog morda posodobitev z bolj sodobno razrezano.

Kaj sem mislil
Kakršna koli dobra terapevtska seja je vaja pokazala nekaj lukenj v moji garderobi (kako sem to dolgo živel brez klasične bele gumbe?) In mi je pomagal ugotoviti moje pomanjkljivosti (jasen strah pred tiskanjem in barvo). Caroline je sestavila preglednico, ki je obravnavala te težave, ki so takoj odstranili svoj bančni račun. Filozofija Keaton Row-a je, da vlagate v kose in blagovne znamke, ki bodo trajale nekaj časa, zato zelo malo tistega, kar priporočajo nakupu, je pod 100 USD. (Na sliki spodaj, v smeri urinega kazalca, zgornji levi: Cooper & Ella tank, 115 $; keatonrow.com; Loeffler Randall espadrilles, 225 dolarjev; keatonrow.com; James Jeans blazer, 290 dolarjev; keatonrow.com; Tylho svilena bluza, 99 dolarjev; keatonrow.com; Dolge čevlji Loeffler Randall, 195 dolarjev; keatonrow.com.)

Keaton Row EMBED
Sarah Balch za InStyle.com

Nakupi, specifični za Keaton, so prispeli v nekaj dneh (in jih modno zavili). Dostava je brezplačna in Keaton Row vam nudi povratno nalepko. Jaz bi (in pravzaprav že imela) priporočam, da se Capsule Edit vsakomur, ki želi osvežiti svojo garderobo, ali celo iščejo zabavno novo nakupovalno izkušnjo. Ne samo, da je Caroline odgovorila na vprašanja o elektronski pošti (pogosto je odgovorila v treh urah), vendar je kot nekdanji kupec jasno vedela, katere najmanjše podrobnosti so blagovne znamke, ki jih priporoča, da kupim, na primer, ko par čevljev, ki sem si jih želel, niso bili na voljo v svoji običajni polovici velikosti, rekla je, da bi morala biti večja od blagovne znamke, saj teče majhen.

POVEZANE: Go Shopping z prijatelji na spletu!

Cenim tudi dejstvo, da bo Caroline ostala moj stilist za morebitne bodoče prošnje. Kot sem že omenil, sem v preteklosti poskusil druge virtualne storitve stylinga, vendar z vsakim, s katerim sem bil vsak dan seznanjen z novim, ki se zdaj zdi kot takšen epski odpadek časa. Od njenih odnosov s svojimi strankami mi je Caroline povedala: “Nekaterim strankam, s katerimi se pogovarjam vsak drugi dan”, medtem ko bodo drugi ohranjali skozi celo leto in jim bili na voljo “ko bodo pripravljeni”, kar pomeni, pritisk.

In to je preprosto zabavno. Kdo ne najde časa za to?