Preden si ogledujete še eno košarkarsko igro, pojdite na Forever 21

Za vedno 21 x NBA Lead
Vljudnost

Jane Asher

22. marec, 2017 @ 12:15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ljubite svojo domačo ekipo, vendar možnosti oblačil, ki jih najdete v kiosku in trgovinah košarkarske arene, pogosto samo niso primerne za vaše modne občutke – ali denarnico. Tukaj prihaja Forever 21: trgovec na drobno je začel s sodelovanjem z NBA.

Kaj to pomeni, ko boste naslednjič, ko boste ujeli igro – iz udobja vašega kavča, na dvorišču (na la Beyoncé, Jay Z in Blue Ivy) ali celo v nosu tako veliko bolj privlačnih možnosti.

Forever 21 opisuje novo zbirko ženskih in moških kapsul iz 37 delov, kot “modni športni stil” in omejeno linijo, ki označuje že četrto leto zapored, ko sta sodelovali obe organizaciji – vključuje baseball tee, bodysuits, mrežaste tanke, kratke hlače, oblečene in brez rokavov s kapuco in jopiči za vetrovke za ženske. Kaj pa fantje? Med sloge so dolgi rokavi, najlonski jopiči, košarkarske kratke hlače, čevlji in s kapuco. Bonus: Cene se gibljejo od 16 do 40 USD.

Brooklyn Nets, Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers, New York Knicks in Golden State Warriors so prikazani v zbirki, ki zajema ekipe od obale do obale.

Pomaknite se navzdol, da si ogledate nekaj najsvetlejših predmetov iz nove zbirke, ki so na voljo na forever21.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map