Pripravite se na padanje glave čez pete Fernanda Ly

Model Fernanda Ly ima preprosto sanje. “Hočem cut moje lase,” pravi s hrepenenjem, na kavču po dnevnem fotografiranju v Williamsburgu v Brooklynu. “O tem sem razmišljal že toliko let. Nekega dne se bo zgodilo, vendar mislim, da ne bo kmalu.

Ly je dolga, bombažna roza-roza manga-princess ključavnice so njena klicna kartica. To je blagovna znamka, ki jo je odkrila pri starosti 17, medtem ko se je sprehajala v nakupovalni center nazaj v svoji avstralski državi, in je dosegla njeno vzletno stezo na pragu Louis Vuitton, ki se pokažejo dve leti kasneje, skupaj z oglaševalsko kampanjo in redko tri sezonsko ekskluzivno z hišo. “Mislim, da sem imel 14 let, ko sem začel barvati. Prešel sem vse barve – rdeča, oranžna, plavuša, «pravi 21-letnik, zdaj s sedežem v New Yorku.

Toda kljub temu, da je željno razmišljanje (nazaj v njeno naravno črno je tudi na seznamu fantastičnih opravil), senco ustreza njenim idiosinkratičnim okusom: Ly je anime bhakta – ona in Vuittonov Nicolas Ghesquière ljubita Evangelion serijo – in je obsedena z igranjem Tetris-esque iger na njenem telefonu in opazovalci, ki gledajo Chef’s Table. Kar se tiče njenega osebnega sloga, je to “vse, kar me naredi srečno”, pravi, kar lahko pomeni kaj od školjke, ki je dostopna z vezanim litejem do oblečene obleke. Medtem ko je še vedno eklektična, je veliko manj konceptualna od tistega, kar je v prvih dneh v podjetju dajala prednost. “Bila sem v čudni fazi, kjer sem nosila samo bela oblačila,” se spominja, smeja se. “Bele nogavice, čevlji, krila, puloverji, majice … Ampak potem se je moja mama pritožila, da vse preveč pere!” Ni važno – en podpis se je izkazal kot več kot dovolj.

Fernanda Ly Lead
Fotografirali Andreas Ohlund in Maria Therese; Stil Ali Ali Pew

Sequined bluze in krilo, Rodarte, cena na zahtevo; modaoperandi.com. Diamond in 18kt bela zlati prstan (leva roka, 3.280 $) in diamant, oniks in 18kt bel zlati prstan (1.740 $), Chopard; v Chopardu.

 

Fernanda Ly 2
Fotografirali Andreas Ohlund in Maria Therese; Stil Ali Ali Pew

Jersey shirtdress, Céline, 3.750 $; na Céline, 212-535-3703. Velvet in usnjene sandale, Gabriela Hearst, 595 $; net-a-porter.com.  

 

Fernanda Ly 3
Fotografirali Andreas Ohlund in Maria Therese; Stil Ali Ali Pew

Bombažni pulover, jaz in ti, 55 dolarjev; itsmeandyou.com. Denim jeans, Industrijski standard, 125 dolarjev; industrystandardny.com. 9kt rose zlati prstan (desna roka, 467 $) z diamantno čar (327 $), Loquet London; na Broken English, 212-219-1264. Diamond in 18kt rose gold prstan (leva roka, kazalec s prstom, 1.990 $), diamant, oniks in 18kt zlati prstan (leva roka, srednji prst, 1.740 $) in biser zlata, diamant in 18kt zlati prstan ( 1,740 $), Chopard; v Chopardu.

 

Fernanda Ly 5
Fotografirali Andreas Ohlund in Maria Therese; Stil Ali Ali Pew

Svilena obleka, Fendi, 3.700 $; fendi.com. Kovinske očal, Miu Miu, 320 dolarjev; pri izbranih trgovinah LensCrafters.