Prodajalne obletnice Nordstrom imajo vse blagovne znamke, ki so jih odobrile za slavnost

tk
Christian Vierig / Getty

Alexis Bennett

25. julij, 2018 @ 10:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

20. obletnica prodaje podjetja Nordstrom je končno odprla za javnost, ljudje pa jo že izgubljajo in vse zgrabijo. To niso samo ostala sezona. Namesto označevanja starih zalog, Nordstrom spusti cene na novo trgovsko blago. 

To pomeni, da se lahko zaloge na vse, kar potrebujete za padec, kot so luštni par čevljev, po cenah, ki jih ne najdete nikjer drugje. Ni potrebe za promocijsko kodo ali za prijavo za kaj. Popusti so že bili uporabljeni.

Tu boste našli vse vrste blaga, od lepotilnih izdelkov (hej, Clarisonic!) Do domačega blaga. Ampak se zahvaljujemo modnim bogovam za epske markdowne na oblikovalskih kavbojkah. Eden od Olivie Palermo je šel v blagovne znamke, Paige, je vključena v postavo. In druge Hollywoodske priljubljene Frame Denim in Good American (oznaka Khloe Kardashian) so tudi v mešanici.

VIDEO: Kaj naredi Jeans drago?

 

Ampak to ni dobra novica. Ti popusti ne bodo trajali večno. 6. avgusta se bodo cene vrnile na prvotne vrednosti. Torej, bolje je, da pridete do njega. Spodaj smo zaokrožili nekaj najboljših kavbojk, ki bodo slavne osebe verjetno nosile naslednje sezone.