Promocijska turneja Halle Berry za kidanje je bila modna ekstravaganca

Halle BerryNEW YORK, NY - AUGUST 03: Actress Halle Berry attends the
Gary Gershoff / WireImage

Lashauna Williams

18. avgust 2017 @ 20:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Halle Berry je že skoraj tri desetletja osupel na rdeče preproge po vsem svetu. Njen modni arsenal je vključeval prestižne blagovne znamke, kot so Versace, Dolce & Gabbana in Helmut Lang. Elie Saab je celo pomagala na zemljevidu s čudovitim cvjetnim vezeninami, ki jih je nosila, da bi jo vzela na spomeniško nagrado Oskarja za Monsterova žoga v letu 2003. Ni potrebno reči, Berry pozna modo.

VIDEO: Halle Berry Goes Naked na Instagramu do Ex…

Zdaj se je vrnila s filmom trilerja z edinim sedežem, Kidnap. Berry je udaril v promocijski krog, ki ni videti nič manj kot čudovito (kot smo pričakovali, seveda). Pred kratkim smo se spoznali z Berryjevim stilistom Lindsayom Floresem, da bi dobili nekaj v notranjosti za najnovejšo podobo.

“Tema celotnega tiska turneja je bila osamosvojitev,” je dejal Flores. “Pomembno je, da ohranite svojo ženskost, medtem ko prikažejo določeno količino moči.” In to jasno prevaja. Berry smo videli v strukturiranih oblekah, čistih linijah in nevtralnih silah, ki jih navdihuje vojska – vse dele,.

In ne pozabite: ena od največjih stvari o oblačilih in modi je veselje zabave. “Mi pišemo glasbo, poskušamo obleči in se oblečemo ob njej. Ponavadi pristanemo na tisto, kar se v tem trenutku zdi dobro”, je dejal Flores.

POROČILO: Halle Berry nosi njeno ljubezen do Michele Obame na obleki

Torej, kakšen nasvet lahko pripelje ženska, ki ustvarja zvezdno, eno najlepših žensk na svetu? “Nosite tisto, kar se vam zdi udobno in lepo, ne glede na ceno, bodisi visoko ali malo. Moda je razširitev vas in tega, kar želite povedati svetu.

Pomaknite se navzdol, da si ogledate (in kupite podobne izdelke iz) nekaj naših najljubših pogledov s te tiskovne turneje. Če je kdorkoli, zaradi katerega se počutiš, da kupiš nov kos, je to gospa Berry.