Razčlenitev vsakega od Beyonce’s Looks v njeno “formacijo” Music Video

Beyonce Formation Video Looks Lead

Andrea Cheng

8. februar 2016 @ 16:30

Podobno kot vse, kar je storila, je Beyoncéjev zadnji singel “Formation” presegel vsa naša pričakovanja na vsakem spredaj – način, kako je nepričakovano padla pesem (nenapovedano in en dan pred njeno izvedbo Super Bowl 50 polčas), politično napolnjeno sporočilo z nepogrešljivimi temami, ki se vrtijo okoli črnega življenja, policijsko brutalnost, preživetje in nesorazmerje premoženja; digitalna prodajalna z oblikovanjem; in končno, glasbeni videoposnetek, poln z močnimi modnimi načini, oblikovanimi ob časovnem okviru enako močnih posnetkov.

V bistvu smo že od sobote ponovili pesem. In po milijoničnem času smo se odločili, da bomo razčistili vsakega od pogleda Queen Bey (presenečenje: Givenchy se ne pojavlja, kljub temu, da je v besedah ​​viktimiziral). Ni vsak ansambel, ki je igral v zgodovinskem kontekstu časovnega okvira videoposnetka, vendar so bili vsi enaki. Od Guccijevih arty-intelektualnih kosov do belih viktorijanskih oblek, si oglejte briljantno modno obliko Beyoncéja.

POVEZANE: Beyoncé kraji show Halftime na Super Bowl 50

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map