Style Star Charlotte Le Bon je spomladanska omaro naših sanj

TK
Pierre Suu / GC slike

Jennifer Ferrise

21. april, 2017 @ 15:45

Ah, konec aprila. Čas leta, ko je vse, kar želite nositi, je spomladanska obleka, toda vzhodna obalna straža ne bo več zapustila.

Ker nihče ne izgleda zmešan, je najlažja rešitev, da dosežete dovolj močnega jakna, da prenese prelego in še dovolj racionalno, da bi še vedno pokazal vaše nove niti. Precej visoka naloga za topperja. Torej, izven osnovnega jarkovskega kanža, v katero vrsto plašč bi morali vlagati?

Vstopite v francoščino kanadsko igralko Charlotte Le Bon, ki ko ne kosi komolcev s kolesarjema Christian Bale in Oscar Issac v Obljuba (danes), služi večjemu cilju žetonov praktično vsakič, ko stopi ven.

Le Bon, ki dela s sloganom Jeffom K. Kimom, ima spretnost, da natančno ve, kakšno vrsto jakne bo dvignila videz. Mršavi kavbojke in T? Poskusite požganega oranžnega bombnika. Sequined vrh in široko noge hlače? Eleganten svileni pajac je. In poleg tega je obvladala brezkontaktne rokave, ki so se odrezale, rahlo off ramen način styling svoje plašče, ki še vedno postavlja svojo obleko na polni zaslon.

Nadaljujte, da si ogledate njen spomladanski jakni MVP. Če njene obleke ne vas navdihujejo, bodo njene popolno raztrgane lase gotovo.

VIDEO: 12 Idealne pripomočke za pomlad