Ta majhen detajl obdela čevlje takojšnjemu Cool-Girl Vibeju

Grommet Shoes
Vljudnost

Alexis Bennett

14. julij 2017 @ 12:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Urejene čevlje zagotovo prevzamejo vzletno-pristajalne steze (in ulice). Od krznenih obrezov do iztisnjenih tkanin oblikovalci ne morejo dobiti dovolj pozornosti, ki jih oprijemajo. Ampak obstaja ena posebna obleka, ki jo je modni svet resnično postal obseden z leti. Pravzaprav se majhni detajli uporabijo tudi za izdelavo vrhov, kril in oblek. Ljubljena privez je sijajna grommet.

Prvotno je bil namen kovinskih krogov preprečiti, da bi luknje okrog čipk odtrgale. Zdaj pa se uporabljajo za enostavno izdelavo modne izjave. Ni pomembno, ali so srebro ali zlato; sijoče podrobnosti obroča lahko takoj spremenijo povprečni čevelj v razkošno umetniško delo. In zato je toliko zvezdnih slogov v čudovitem videzu.

VIDEO: Luksuzni čevlji, ki stanejo več kot tvoja hipoteka

 

Če želite skočiti na krov z lastnim parom, smo zbrali naše priljubljene spodaj, da jih lahko kupujete.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 90

map