Te modne dodatke so zajamčene, da prodajajo to jesen

Najboljše Fall 2017 Accessories
Vljudnost

Alexis Bennett

30. oktobra 2017. @ 9.15
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

To smo enkrat rekli in to bomo ponovno rekli. Pripomočki lahko naredijo ali razbijejo vaš videz. In medtem ko bomo vedno cenili klasičen predmet, kot sta črna torbica ali gumijaste črpalke, so v tem sezonskem trendu izdelane izjave o vplivu glave s svetlimi barvami in grafičnimi vzorci.

Trendi so pravočasno, še posebej, ker bomo izsiljevali naše črne usnjene jakne in plašče. Dodajanje barve z zabavo z rdečimi rokavicami bo takoj naredil črno obleko podoben zmagovalni ulični slog. To je tudi pravi čas za nadgradnjo vaše nakitne igre. Ko gre za ogrlice, ne morete narobe z zlatim obeskom. In dobili boste bonus točke za nanos na verige. Plus je res padec, če nimate elegantne glave. Zamenjajte svojo osnovno kapico za okrašen dizajn ali klobuk s strani strani, ki vam bo zagotovo pomagala osvojiti najboljše oblečene.

VIDEO: Preveri 30 prstanov v 60 sekundah

 

Ne bi čakali predolgo, da bi upali na te trende. Nekateri najbolj priljubljeni predmeti že prodajajo kot nori. Ampak ne joči. Našli smo nekaj krajev, kjer lahko dobite roke na najbolj zaželene predmete. Ni važno, ali ste obsedeni z uvodnimi izjavami ali kolekcionarji čudovitih torbic, zagotovo se boste zaljubili v glavne trende v tej sezoni. Še naprej se pomikate, da kupite koščke, preden jih izginejo.