Te plesalke, ki so jih odobrile, so naša naslednja nakupovanja Atleisure

Leta 2014 sta dve hotties po imenu Johannes in Chris ustanovila podjetje Koio, ki je ustvarila čevlje, ki bi jih “spremljala na vsa vprašanja in se prilagajala vsaki situaciji.” Kot obtoževalna čevljica sam vam lahko povem, da to ni bilo enostavno feat. Trener s telovadnicami ni primeren za pisarne, ni datum, ki bi bil primeren, ali bi lahko bil? Koio dokazuje, da lahko ena sneaker naredi vse. Njihovi čevlji, ročno izdelani v srcu Italije, so enako popolni za dolg sprehod v parku in nočni izlet. Zaupaj nam, nosili smo jih. Še hladneje? Blagovna znamka vedno poskuša več. “Kolektiv” je segment njihovega poslovanja, ki jim omogoča, da sodelujejo s super kulskimi vplivi (kot JonBoy), da sodelujejo na posebnih čevljih. Njihov najnovejši začetek, danes, z American Ballet Theatre glavni plesalec James Whiteside.

Ta teden: izdajamo našo posebno izdajo s @ jamesbwhiteside – glavnim plesalcem pri ameriškem baletnem gledališču. Ostanite natančni za natančen čas spuščanja! ��: @levijfoster

Objava, ki jo delijo Koio (@koiocollective)

“Želel sem, da se čevelj sklicuje na klasični baletni čevelj, zato sem se odločil za saten,” pravi Whiteside InStyle.com. “Ker smo ga izdali decembra, smo želeli barvo, ki je prijazna z zimo. Globoka, vina rdeča barva je popoln, počitek obleko-it-up ali obleko-it-down ton. Trato moje praske najdem na zunanji strani vsakega čevlja. Dobra poteza je lahko samo definicija udobja, razkošja in sloga. KOIO je to zagotovo privezal. “Superge, reinterpretacija klasičnega sloga Capri, so na voljo danes za moške in ženske, za $ 298, in vam bo omogočila, da boste čutili enake dele lepega in lepega baleta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 69 = 71

map