Ti elegantni (in pod 65 USD) čevlji podpirajo boj proti koncu dojke

QVC FFANY Shoes on Sale
Vljudnost

Alexis Bennett

12. oktober, 2017 @ 11:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Ljubitelji čevljev, eden izmed naših najljubših dogodkov v mesecu raka dojk, se je vrnil in je prinesel veliko razliko. 12. oktobra bo QVC predstavil oddajo FFANY Shoes on Sale od 6. do 21. ure EST.

Če niste seznanjeni z elegantnim dobrodelnim dogodkom, to je nakupovalna ekstravaganca, ki že več kot desetletje zbira denar za raziskave raka dojke. Koliko denarja sprašujete? No, nakupovalci so pomagali QVC donirati več kot 53 milijonov dolarjev v vreden vzrok. Ja, to je pomembno.

Torej, kako natančno prodaja posebna prodaja? Vsi stilski čevlji so narejeni po ceni 50 odstotkov od predlagane maloprodajne cene, in velikih 80 odstotkov nakupne cene bo koristilo raziskave raka dojk. In da, so nekatere vaše priljubljene blagovne znamke vključene na seznam. Imajo nekaj težkih udarcev, kot so Michael Michael Kors, kitajska perila, devet zahod in Jessica Simpson.

VIDEO: Glej, najcenejše čevlje, ki jih lahko kupite

 

Ne pozabite nocoj nenadzorovati, v mesecu oktobru si oglejte spletno stran čevljev na spletnem mestu QVC in si oglejte naše najljubše sloge (vse pod 65 USD).

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 55

map