Ti novi bralci lahko samo postanejo najboljši

Ali ste že oboževalec MeUndies ali niste nikoli slišali za njih, mislimo, da boste želeli še naprej brati, še posebej, če vam je všeč biti udoben ves čas (kdo ne?). Za tiste, ki niso seznanjeni, so naročniško blagovna znamka spodnjega perila in ne pretiravamo, ko rečemo, da so morda najpreprostejši podvigovi (celo Kylie Jenner, Bella in Gigi Hadid sta oboževalci).

Biti udoben v mojem @ meundiesu Čas za skok v posteljo po tem dolgem tednu. ❤️

Objava je objavila Kylie (@kyliejenner)

Tisto, kar razstavlja svoje proizvode, je tkanina, ki jo izdeluje Lenzing MicroModal – naravno mehko in trajnostno pridobljeno vlakno iz bukovega drevja. So bolj mehke in raztegljive od vaših povprečnih bombažnih predalov, kar je zares popolna kombinacija atributov, ki jih želite v spodnjih delih.

POVEZANE: 4 Ultra-Chic izgleda, da prikažete vašo palico

Na voljo v slogih tako za moške kot za ženske, blagovna znamka obleče številne različne udobne osnove, od loungewear do majic do nogavic, danes pa 22. septembra, so začeli bralete – in ja, so izdelani iz iste magična tkanina. Zelo smo navdušeni nad tem, ker modrčki običajno niso znani po tem, da so udobni (kot sploh).

VIDEO: Coinage: 5 kosov Travel Swaga, ki vas bo obdržal

Cena 28 dolarjev za čiste barve in 32 tisoč za tisk, so tudi nedrčki dostopni. Nekatere odtenke in vzorce, ki jih lahko pričakujete, so Black, Heather Gray, Moss, Cabernet, Orchid, Blue Wave, Living Coral, Victory Lap (checkerboard), Stripes Forever in Space Cadet, ki jih lahko obiščete na spletnem mestu v sedanjem donosnem asortimanu. Najboljši del pa je, da sta obe slogi – U-Back in T-Back-oba brez podložka. Ti bralci so prepričani, da prinesejo najvišje ravni udobja.