Ti trendovski novi dodatki niso vaši povprečni uhani

Celebrity Trend: Ear Jackets
Vljudnost

Andrea Cheng

14. maj, 2014 @ 9:25 am

Ko gre za anatomijo uhanov, nosilec zavzame nazaj zadnjo komponento. Ponavadi se spregleda (in pogosto napačno). Toda zdaj vidimo vlogo, ki se je spremenila, zahvaljujoč novemu trendu nakita, kjer podpora služi namenu, ki presega držanje čepa.

Nagubal je ušesni jopič, okrasni del, ki se posname na post iz zadaj, visi in sledi krivulji ušesa. In trend je že pridobil oprijem. Primer: Diane Kruger je na premiernem pregledu Fargo, in dopolnjevala svojo čipko Zuhair Murad s čipko z eklektično mešanico uhanov, ki je vključevala ušesni jakni Jacquie Aiche, hrustanca in ušesna manšeta.

Ušesni jopič nas je spodbudil, da poiščemo več modelov in našli smo zanimiv rožnati čevelj z jutranjimi listi in izjavo, ki jo je navdihnil fan. Nato smo razširili obseg našega iskanja na vse dekorativne podloge. Od konic do kljusov, tu so naši ne-vaši povprečni ušesni klinci, ki so kul, očarljivi in ​​ostri valjani v eno (ali v tem primeru devet). 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map