To ne moremo narediti: trgovsko blago McDonalds je zdaj stvar

McDonalds Merch
Vljudnost

Alexis Bennett

2. junij, 2017 @ 16:00

Takoj, ko si mislil, da McDonalds ne bi mogel več dobiti, blagovna znamka stopi v modno igro z linijo Big Mac-themed merchandise. Videli smo modne hiše, kot je Moschino, da bi se poklonili zlatim lokom, vendar tokrat McDonalds s pomočjo ikonične japonske blagovne znamke Beams.

V zbirki je samo 300 kosov vsakega od petih postavk, ki se popolnoma poročita z ljubeznijo, ki jo imamo za hitro prehrano in modo. Obstaja bela majica v vrstici, ki je žigosana z letom, na katerem je nastal McDonalds, in grafično podobo Big Maca. In tam je tudi nekaj dodatkov v mešanici, kot so okusna videz torba, kapa baseball in torbica za trikotnik. In McDonalds ima tudi naš iPhone pokrit z rdečo zadevo z blagovno znamko Big Mac na hrbtu.

Zgodovinska moda bo uradno padla 2. junija ob 11 uri. EST. Žal se linija prodaja le pri japonskem prodajalcu Rakuten. Tako bo ladijski prevoz zagotovo bolečina. Ampak, če ste obdani z obema govejim patties-om, posebnim omako, zeleno solato, sir, kislem krompirjem, čebulo, na sezamovem peclju, kolikor smo, je popolnoma vredno čakati.

VIDEO: Oglejte si Moschino Ken & Barbie Dolls

 

Nadaljujte branje, če si želite ogledati trgovsko blago Big Mac spodaj.