Tomboy Chic: 15 Moška oblačila-navdihnjeni čevlji za povečanje poljubnega videza

081914-gentlemans-club-lead-594.jpg
Greg Marino

Alexandra DeRosa

15. september, 2014 @ 6:10 uri

Ploski čevlji z navdihom na moške obleke lahko dvignejo katerikoli ansambel. Ta čevelj lahko nosite z vsemi izgledi, ker je ukrivljena silhueta zelo laskava. Ne seka na gležnju, ampak tik pod njo – tako vam podaljša nogo, medtem ko poudarjate njen najmanjši del. Obravnavajte to silhueto, kot bi si osnovno črno ravno in ga nosite z vsem.

Da bi dokazali, kako vsestranski ta čevelj je, tukaj je nekaj idej za obleke:

1. Pojdite na minimalno s svežimi, rahlo obrezanimi cigaretnimi hlačami in brez rokavov. Odvisno od tega, ali želite iti za polno pihane videz moške obleke bodisi pustite svoj jakno iz teksasa doma ali ga brez napora pokrivati ​​nad rameni.

2. Uravnotežite ženski videz, tako da ga seznanite z moškimi, ki jih navdihuje. Ta videz je kot nalašč za vašo najljubšo stransko obleko, ki je lahko prekratka, da lahko nosite s petami.

3. Nosite moško obleko, ki je navdahnjena s čipkami, kot nasprotje vedno priljubljenemu midi krilu. Silueta midi je zabavna in igrivost, kar zahteva bolj resen, strukturiran čevelj.

4. Naredite svoje čipke z elegantnim krilom in fino vezanim puloverjem ter ustvarite enobarvni ansambel. Tu je ideja, da bi vaš videz čim bolj zmanjšal. Nakit-modri, dodajte nekaj suhih bradavic in ste končali.

5. Če želite ustvariti kul in udobno vikendo, obleci kavbojke in nosite čevlje brez nogavic. Nosite preveliko vrečko za lahkoten videz.

Če se vam silhueta počuti malo preveč izposojena – od fantov za vas, poiščite sloge s privlačnimi elementi, kot so kovinski detajli in barvno blokiranje.

Če želite v slogu dodati odmerek tomboy elegantnega, v naši galeriji kupite 15 parov moških oblek.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 2

map