Tracee Ellis Ross x J.C. Penney je končno tu!

Tracee Ellis Ross x JCPenney
Vljudnost

Alexis Bennett

12. november, 2017 @ 18:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Uradno je! Ena od naših najljubših stilskih zvezd, se je Tracee Ellis Ross pridružila družbi J.C. Penney, da bi ustvarila svojo prvo zbirko maloprodaje. Oktobra je Ross delil dobre novice, tako da je na svoji Instagramu spustil nekaj slik, zdaj pa lahko končno kupite modele (in cenovno dostopne) modele.

Tracee Ellis Ross za zbirko J.C. Penney je namenjen ženskam, da privabijo svoj veseli duh, tako kot smo bili priča Rossu med vsakim videzom rdeče preproge. Zdaj lahko vsi usmerimo nekaj svoje čarovnije. Ekskluzivna kolekcija kapsul z omejeno izdajo vsebuje več vsestranskih kosov, od dolgih oblek z veliko bleščicami do modnega oblikovanja z ženstvenim twistom.

In ravno takrat, ko smo mislili, da se ne bi mogli bolj zaljubiti v Rossu, je v sporočilu za javnost pojasnila, da je zasnovala 45-delno zbirko “za vsakogar in vsako telo.” Velikosti vsakega predmeta segajo od majhnih do 3x. In dobra novica se ne ustavi. Ross pravi: “Resnično verjamem, da dobro gledanje ni potrebno veliko.” Torej ne, vam ni treba pihati skozi prihranke, da bi dobili svoje roke na slogu odobrenih kosov. Cene se začnejo tako nizke kot 9 $ in maksimalno od 75 USD.

Ross nas je celo pokril v oddelku pidžame, ker je druženje v družini v elegantnih nočnih časih nujno potrebno za počitnice. Boste našli ujemanja sklopov decked s krepko natisne, ki so tako zabavne kot Ross’s osebnost, in obstajajo tudi čudovite spalne maske, tako da lahko dobesedno dohitite na vaš lepotni počitek. Obstaja tudi paleto prazničnih dekorjev, ki bodo vaš dom spremenili v šikantno čudo.

VIDEO: 8 stvari, ki jih niste vedeli o Tracee Ellis Ross

 

Celotna zbirka je na voljo v vseh trgovinah J.C. Penney in na spletni strani. Ampak prodaja se hitro. Tako boste morda želeli pohiteti in si oglejte naše najljubše predmete spodaj.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 24 = 33

map