V papirni knjigi brez papirja Vere Wang boste želeli reči, da “delam”

V popolnem svetu, vam predlagamo in potem začnite odločati o podrobnostih vaše poroke. Toda v svetu, kjer je Vera Wang oblikovala zakonske pisave za brezpapirno pošto? No, morda boste morali začeti načrtovati svoj veliki dan, preden boste imeli prstan na prstu.

POVEZANE: Kendall Jenner vodi z Vera Wang Gang na #NYFW

Wang se je združil s podjetjem Paperless Post, ki vam omogoča, da oblikujete tako papirno kot digitalno pisarno, v zbirki čudovitih shranjevanja datumov, vabil, RSVP-ov in beležk, ki so prav tako klasične kot modeli za poročne obleke.

Vera Wang for Paperless Post
Vljudnost

POVEZANE: Runway Looks We Love: Vera Wang

“Vesel sem, da bi brezčasnost Vera Wang Papers prinesla platformo, ki je inovativna kot brezpogojna pošta”, pravi Wang. “Današnja nevesta si zasluži lepe, moderne modele, ki delajo za njen življenjski slog.” Ali je vaša poročna tema dokončno klasična ali namiguje na nekaj bolj sodobnega, ste prepričani, da boste našli model, ki ustreza vašemu slogu. Več kot 20 apartmajev v Wangovi kolekciji za brezpapirno pošto je sedaj na voljo za graviranje, pisemski tisk, termografijo in spletno pošiljanje na paperlesspost.com.

POVEZANE: Zaljubili se boste v novo zbirko nakita Vera Wanga

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

10 + = 19

map