Vaš goljufi do jeseni 2016 Couture Fashion Week

Couture Fashion Week - LEAD
Catwalking / Getty (2)

Andrea Cheng

5. julij 2016 @ 20:00

Lepota modnega tedna Paris Haute Couture je, da je modna fešta po vzletno-pristajalni stezi, opremljena z neverjetno lepimi kreacijami. To je priložnost, da se ktivatorji sprostijo s svojo ustvarjalnostjo, popolnoma neokrnjenimi v svoji viziji, ne da bi jih bilo treba pretehtati s skrbmi glede navad potrošnikov ali pritožbe na trgu. Nič ni omejeno, nič ni urejeno ali cenzurirano. To je v bistvu tedenski pozdrav s vrhunsko izdelavo in čudovitimi čudami.

Zanimivo je, da je blagovna znamka, ki se je začela z jesenjo / zimo 2016, na Couture Fashion Weeku zbirka, ki ni bila niti moda niti padec. Tudi blagovna znamka ni bila del Chambre Syndicale de la Couture (trgovsko združenje za visoko modo, ki določa standard tega, kar pomeni za nekaj, kar je treba označiti kot “visoka moda”). Zadevna blagovna znamka? Vetements, aka eden od današnjih buzziest nalepk. S blagoslovom Chambre Syndicale de la Couture so brata Gvasalia pokazali spominsko kolekcijo moških in ženskih oblačil, ki se je obračala na linijo oblikovalskih kolibrov, med njimi Brioni, Manolo Blahnik in Levi. Ni couture, vendar je bilo resnično spektakularno vse isto.

Drugi vrhunci na Couture Fashion Weeku: Will in Willow Smith, ki sta nastopila s Chanelovo modro revijo v očetovski hči (z židovico iz Jessice Chastain), je Bella Hadid tiščala na stezi Dior Couture, naslednji krog Giambattista Valli v njegovi slavni peni, y obleke (nad) in Celine Dion, kot najbolj presenetljiv modni teden MVP. Še več. Pohitite se za hiter 20-drsni pogled na vse, kar morate vedeti o jesenski / zimski 2016 oddaji na Paris Haute Couture Fashion Week.