Victoria Beckham’s Collab z Target je vse, kar ste kdaj želeli

Victoria Beckham Target Collection Lead
Vljudnost

Kim Duong

16. marec, 2017 @ 14:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Klicanje vseh modnih ljudi na svetu: Victoria Beckham in Target sta se združila, da bi vam omogočila življenje (ali, vsaj, vaša garderoba). Da, to pomeni, kar mislite, da to pomeni: ikona sloga in četrta mama sta ravno oblikovala cenovno žensko in otroško linijo za Target, zato imamo fotografije, da dokažemo.

Sorodni članki: Victoria Beckham poziva delovne mame, da se “osvežijo, niso krivi” pri krepitvi pogovora

Medtem ko bomo še vedno morali počakati do 9. aprila, da bomo dobili vse te dizajnerske dobrotnosti, kar lahko storimo za zdaj, je drool nad temi fotografijami v knjigi (in naredimo tekoči seznam vseh kosov, ki jih kupujemo enkrat aprila rolls okoli). Nastala proti hrustljavi nebesni ozadju je liga žensk, oblečenih v klasične VB-silhuete: zračne shift obleke, ujemanje kompleta mini krilo in hlapne hlače, tako da jo lahko resnično upognete tako kot Beckham.

VIDEO: Mali otroci Intervjuji Victoria Beckham je novinarstvo v najboljšem položaju

 

Zbirka Victoria Beckham for Target se giblje po ceni od 6-70 dolarjev. In dobite to: večina predmetov zvoni v manj kot 40 $ (kako je ta seznam želja skupaj?). Ženske velikosti segajo od XS do 3X in NB-XL za otroke. Zbirka bo na voljo v trgovinah in na spletu na Target.com od 9. aprila do 30. aprila. Pomaknite se za vse zasvojene Viktorije Beckham x Target ženski videz.