Vse Glimmering, Slithering Nakit iz Taylor Swift’s “Poglej, kaj si naredil mi narediti video”

Taylor Swift Look What You Made Me Do Lead
TaylorSwift / Youtube

Kim Duong

28. avgust 2017. @ 20:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Še en dan, še ena dramska drama. Ali v tem primeru, drugi članek Get the Look iz Taylorja Swifta najnovejšega samega in očitnega zlobnega rebrandiranja. Preveč dosega? Seveda. Ampak poslušajte: novi glasbeni videoposnetek »Poglej, kaj si me naredil« vidi, da si T. Swizzle dobesedno kopal v diamantih – in tega ne moremo ignorirati. Moramo ga kupiti. Za # novinarstvo.

VIDEO: Taylor Swift v svoji “Poglej, kaj si naredil storiti” video v svoji ekipi Video

Za videoposnetek LWYMMD je bogastvo nagnjeno kot Swift jumpcuts skozi različne dragulj-težke prizore. Tam je prizor z diamantno kadjo super hladu; scena s prestolom z milijonom psičkov (tako resnično kot bejeweled); Gucci-lovin ‘, kitty cat bank heist scene; vprašljivo BDSM sceno; in-oh yeah-pokrita pokopališča v pokopališču. Poleg milijonov vprašanj, ki smo jih imeli glede tega povratka s povratnimi ognjami, tukaj še nismo prenehali vprašati: Dekle, od koder jih dobiš? Sreča zate, imamo deets.

Pomaknite se in si oglejte, kam naj naklepa nakit Taylor Swift v videoposnetku »Poglej, kaj si naredil jaz storiti«. (Oh, in P.S. Lahko kupujete tudi svojo uradno trgovsko trgovino za svoj lasten Swift-branded kačji prstan (in srajco “I Heart T.S.”, na # Hiddleswift2k16.)