Vsi izmed vaših najljubših znanih oseb znova nosijo ta blagovna znamka

Celebs in Madewell - Lead
Josiah Kamau / Getty Images

Alexis Bennett

9. avgust 2018 @ 11:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Oblikovalec to, oblikovalec, da – ne pride noben dan brez celeb, ki prikazuje nekakšen neokusen videz vzletno-pristajalne steze. Ampak vsakič in tja, se bodo počutili in odrezali nekaj cenovno ugodnih kosov, ki jih lahko nosimo tudi “normali”. 

V zadnjem času je Madewellova blagovna znamka, ki ostane na svojih radarjih, še posebej Taylor Swift. Nosila je kul, priložnostne kose z nalepke več kot trikrat poleti. In ne kaže nobenih znakov upočasnitve. Obsedenost je smiselna, ker ima Madewell vse, kar potrebujete, da sestavite elegantno priložnostno opremo, ne da bi vam zaračunali kreditno kartico.

Od mehkih majic do laskavih kratkih hlač, si oglejte več čevljev, ki so spodaj zasukali svoje modele Madewell in si privoščite svoje roke na svojih kosih.

VIDEO: Oglejte si Taylor Swift’s Red Carpet Comeback na Billboard Music Awards

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map