Witchy škornji so trendi v trenutku za noč čarovnic

čarovnica boots street style
Timur Emek / Getty

Alison Syrett Cleary

18. oktober, 2017 @ 20:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Najnovejša obsesija Fashiona je gonilnik z gležnjevami, vendar pa je bolj razburljiv, bolj opazen in bolj občutljiv kot tisto, s katerim ste navajeni. Zahvaljujoč super tanki peti mučenici in ostrimi krivuljami, je nekaj silhueta nekaj podobnega, kot je čudovita pravljica čarovnica, ki jo lahko nosijo s svojimi oblekami. Sem jih imenoval čarovniški čevlji.

VIDEO: letošnje 7 najbolj vročih noša za noč čarovnic

Vzemite to z zrno soli (nataknete se čez ramo, da seveda varujete z slabimi duhovi): V obutvi, o kateri govorim, ni nobenih skritih sponk, kičastih čipk ali nenavadno zvitega prsta. Ta videz se nanaša na subtilno sablastično obliko, ki je, kadar je oblečena z nečim drugim, kot je pretrgana črna obleka, tudi izjemno prefinjeno. Razmislite kaj Obrt posadka bi nosila, če bi vsi postali modni uredniki.

Spodaj, prav v času, da upravičite nakup kot preteklost kostume Halloween (kupite zdaj, prestrašite pozneje!) Smo zbrali 11 popolnih parov, da poskusite zdaj.