WTF je … Dégradé

Degradiraj
Getty Images

Ruthie Friedlander

18. maj 2018 @ 15:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

“To je sezona dégradé. In ne, ne mislim na “degradiranje”, kot “nespoštovanje”. Jaz bi nikoli predlagajte, da ne upoštevate načina.

Mislim na dégradé Sies Marjan. Od Altuzarre. Od tega brezalkoholnih oblek iz Oscar de la Renta, ki bi bila (stran opomba) fantastična možnost poročne obleke.

Začnimo z izgovorom. Zaradi vseh poudarkov je pomembno razjasniti. Duh-Grah-Day. Voilà!

Dégradé je izraz, ki se uporablja za opis tkanine z barvami, ki se postopoma zasenčijo ali zbledijo. Podobno kot barvilo se zdi, da se barve med seboj mešajo, kot je sončni zahod, vendar pa je za razliko od barvne barve efekt manj očiten. Kar dobite je videz vseh barv spektra, od globine do svetlobe, tako kot vaša nedavna barvna opravila z barvami v barvi BFF. Tukaj in tam vidite vse stopnje barve, ne pa prelete.

Za pomlad 2018 so ustvarjalni režiserji Oscar de la Renta, Laura Kim in Fernando Garcia, praznovali znamenito ljubezen do umetnosti. To je prevedeno v vrhove barve in beaucoup de dégradé. Joseph Altuzarra že nekaj sezon že vključuje dégradé print v svoji zbirki, kar dokazuje, da je trend tržne vrednosti. Zdaj pa vidimo slog, ki je bil nekoč rezerviran predvsem za modne halje, ki se je pojavil na hitro prodajanih prodajalcih, kot je Zara.

Torej, naslednjič, ko izlijete malo vode na pastelno roza blazerja, ne brižite se. Samo se mešaj in reci, da je dégradé, mon amour.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 35

map