Za Real: lahko izberete, koliko plačate za to oblačilo

Everlane
Vljudnost

Alexis Bennett

12. maj 2017 @ 12:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Se spomniš Everlovine epske Choose What You Pay Program? To je pametna strategija, s katero je prišla blagovna znamka, da se znebite prevelikega števila predmetov, in je še vedno močno s 66 nedavno dodanimi predmeti. Seveda bi lahko Everlane preprosto označil cene svojega dodatnega inventarja kot druga podjetja, to pa bi bilo le dolgočasno. Kreativna blagovna znamka je spletno nakupovanje malo bolj zabavna za vse nas.

Na primer, na vrhu je open-back, ki bi tradicionalno maloprodajo za $ 155. Vendar lahko izberete plačilo 48 USD, 55 $, 62 $. Sliši se kot trik vprašanje, kajne? Ampak to ni. Pojdi naprej in naredi svojo izbiro. Blagovna znamka, ki je bila vedno cenjena s strankami, bo natančno pojasnila, kaj plačujete, ko izbirate.

Vljudnost

E2 Open Back Top

Everlane
| $ 48, 55 $ ali 62 $

SHOP IT

Če ste šli z 48 $, boste izvedeli, da 10% gre v Everlane, ki pokriva stroške razvoja in pošiljanja. Izberite 55 dolarjev in pokrivate vse zgoraj navedeno, poleg tega pa tudi dodatne stroške za svoje zaposlene. Pojdite s 62 $? To bo zajemalo vse, kar je navedeno zgoraj, in blagovni znamki omogoča vlaganje v ustvarjanje novih izdelkov.

VIDEO: Amazon spreminja način, ki ga prodajamo

 

Všeč mi je, da Everlane naredi stvari pregledne za stranke. Vsekakor si želimo, da pogosteje kupujemo z blagovno znamko. Morda se boste prav tako pridružili zabavi, in preverite več Prednosti predmeta Izberite predmete, ki jih plačate.