Zakaj bi morali primerjati čevlje z vašo obleko?

Tonal Dress - Lead 2016
Vljudnost

Sam Broekema

4. avgust 2016 ob 08:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Vsi vedo, da je črna v črni barvi hujša, zato je postala neuradna modna urednica. Vendar pa je tonska preobleka v večini barv je eleganten in preprost način za videti svež in moderen (dokaz znamenja: Kendall Jenner, monokromatična kraljica, ki je bila skoraj vsaka barva zasnovana). Plus, to je neverjetno laskavi, podobno kot kako lahko nuda črpalka doseže podaljšek noge. 

Kot dobavitelj opreme, ki je preprosta, a luksuzna, Hermès bi seveda koncept zamenjal v svoji prvi zbirki resortov. In tnajboljši del? Za obvladovanje tonske palete ni treba plačati bogastva. Predlagamo, da začnete od spodaj navzgor. Seznanite poenostavljen čevelj, kot mulja, espadril ali čipkasto čipko v precej nevtralnem odtenku, nato jo barvno uskladite s hlačico ali krilo in vrhom. In če se počutite še posebno krepko, poskusite videti v škrlatni rdeči ali kobaltni modri barvi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − = 31

map