Zakaj bo majhen pinky prstan ojačil igro za nakit

Pinky Rings Lead
Vljudnost

Caroline Vazzana

15. junij 2016 ob 18:30
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Če ste karkoli kot mi, bi vas v poletnih mesecih lahko navdihnili, da bi odplavali ogljikove ogrlice in se sezono upokojili s skladovnicami za roke. Zdaj je čas, da se odločite za dodatke, ki vam ne bodo pretehtali, vendar še vedno imajo nekaj pomembnega iskric. Vstopi, rožnati obroč.

Del privlačnosti pinky ring je povezan s svojo simbolično preteklostjo. Med viktorijansko dobo so jih na levi strani nosili samski moški in ženske, ki so označevali, da niso bili zainteresirani za poroko. V času organiziranega kriminala so bili povezani Boter-tip mobsterje in so jih pogosto uporabljali sodelavci poginulih moških, da bi plačali njegov pogreb. V devetdesetih in zgodnjih časih so mnogi raperji naklonjeni obarvanim rožnatim obročkom do težkih zlatih verig. Danes je njihova barvita zgodovina prinesla rožnate zvonce nekaj moderne klasike, in tisto, ki jo trenutno želimo v različnih stilih.

Zdaj ne predlagamo, da bi vsaka ženska šla ven in kupila neokusen, zaobljen koktajl obroč za njo. Namesto da se odločite za nekaj občutljivega ali celo osebnega, mislite, da si izposodite iz zlata, srebra in roza zlata. Od klasičnega monogramiranega označevalnega obroča do obročastega obročastega obroča, okrašenega z drobnimi diamanti, je zagotovo rožnati obroč, ki ustreza vsakemu slogu.

Obleko gor z nizi drugih obročkov in vašo najljubšo cocktail obleko za noč ali ali ga nosite s fantje fantje in vašo najljubšo dobro obrabljeno majico za casual nedelja popoldne. Kakorkoli že, prepričani smo, da bo ta majhen prstan velik vpliv na vašo dodatno opremo. Spodaj, 12 roza prstani, da dodate na svojo garderobo nakit.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

96 − = 87

map