Zakaj je Colbie Caillat dolgo čakal, da bo igrala v kampanji

Prvi spomin Colbiea Caillata na Black Market v Beli hiši je verjetno enak kot tvoj. Gotovo je isto kot moja. “Jaz sem iz južne Kalifornije, in tam je nakupovalni center, kjer živimo z Black House Black Market. Moj prijatelj trgovina tam. Moja mama trgovina tam. Jaz nakupujem tam,” se nam Caillat spominja po telefonu. “Pravkar sem videl [trgovino], da se počuti kot doma.” 

Torej, ko je Black House Black House pozval Caillat, da se pojavi v spomladanski kampanji 2017 “Ženske v ženskah”, skupaj z igralko Isabella Rossellini in njeno hčerko Elettra Wiedemann, pesnico Cleo Wade, avtorico Jessico Queller in podjetnikom Taylorjem Fosterom, da razširi sporočilo krepitev vloge žensk in žensk, ki podpirajo ženske, in za kritje hit pesem “Mi smo družina” s sestro Sledge, ni mogla priti do priložnosti. 

“Nikoli prej nisem nikoli naredila kakšne vrste kampanje,” prizna. “Odločil sem se, dokler ni bilo nekaj, za kar sem menil, da je primeren za mene. Všeč mi je, da gre za to, da se ženske, prijaznost in vzpodbudne ženske spodbujajo, da bi bili uspešni in biti, kdo so. napišite moje pesmi, še posebej “Poskusi”, ki se ukvarjajo z ljubeznijo in spodbujanjem drugih žensk, da storijo enako. ” 

VIDEO: Najbolj priljubljene 16 oglaševalskih akcij s spomladi 2017

 

V nizu slikovitih posnetkov, ki jih je posnel Matt Jones, je Caillat na svoji kitaro oblečena v cvetno oblečeno obleko v eni, precej belo čipko z vrvico z rjaškimi tovornimi hlačami v drugi, v kul pazduhski vojni suknjič in kavbojke tretja (pravi, da še vedno nosi vse tri obleke v vseh časih).

Za njo pa je bila vrhunec zagotovo izdelava glasbenega videoposnetka »Mi smo družina«, ki jo lahko vidite na WHBM.com/womentowomen. “Mislila sem, da je lepo, kako so se vse te neverjetne ženske združile,” pravi. “In rad imam snemanje pesmi, še posebej s klasičnimi, ki jih vsi vemo in poslušamo večno. Moj vernik in jaz sem to delal skupaj v našem studiju doma, in bilo je tako zabavno.” 

Oglejte si glasbeni videoposnetek (blagovna znamka ponuja 1.000 brezplačnih prenosov Caillata’s “We Are Family” kritja) in nakup spomladi 2017 zbirke na WHBM.com.

Colbie Caillat - White House Black Market - EMBED
Bela hiša Black Market / Matt Jones

Nakup videza: Vojaški jopič WHBM, 140 dolarjev; whbm.com. Čipka na vrhu, $ 88; whbm.com. Stisnjene kavbojke, 89 dolarjev; whbm.com. Superge Superge, 65 dolarjev; whbm.com.