Zakaj se internet počuti nad temi poškodbami

Skratka, to je zato, ker so brezplačni. In ne, to ni prevara; ponavljamo, to ni prevara. Toda počakaj malo. Ko sta duh žena in mož Ellie in Quang Dinh v začetku letošnjega leta ustanovila novo blagovno znamko Girlfriend Collective, sta želela doseči tri glavne točke: 1) ustvariti elegantno linijo linij, ki je bila minimalistična, brez ogrožanja uspešnosti, 2) biti okolju prijazni in nuditi popolno preglednost z vsakim korakom izdelave oblačil in 3) za zagotavljanje luksuznega izdelka, ki bi mu ljudje zaupali.

Kako so dosegli vse zgoraj našteto: zaposlili so oblikovalce, enega iz Acne Studios (za doseganje tega elegantnega, estetskega kul dekleta) in drugega iz Lululemon-a (za izvedbo). Našli so tovarno na Tajvanu, ki je namenjen pretvorbi plastičnih steklenic za vodo v recikliran poliester (jih zlomijo, jih topijo in jih izlivajo v vlakna). V Vietnamu so našli pravično trgovino, ki bi lahko vzela recikliran poliester in jo pletala v oblačila.

“To je bila naša enobarvna tkanina,” pravi Ellie. “Imel sem veliko predpogojnih pojmov o tem, kakšna bi bila reciklirana tkanina, in moja največja zaskrbljenost je bila, da se ne bi počutila visoko kakovostno, vendar smo bili samo obrobljeni – to je bilo čudovito. To je verjetno najlažja, najbolj razkošna tkanina, ki jo imam kdaj iskreno naletel. “

POVEZANE: 8 črnih nogavic, ki vas bodo razbili s hlačami

In, pravi, na trgu ni nič drugega. To je mehko, vendar čisto odporno. Je debel, a ne neudoben. Pravi, pravi, popolni par kompresijskih nogavic, ki delajo za vse, od lounging-a do vodenja maratona v, na vrhu izboljšanje okolja (vsak par je izdelan iz približno 25 steklenic za vodo). Torej, kako so te madežev skoraj čez noč noreve-virusne? (Trenutno so backordered do januarja.)

“Moj mož je pravzaprav mislil na to idejo,” pravi Ellie o svojem tržnem načrtu, da bi dal gleženj in potrošnike plačali za 20 dolarjev. “To je grozno, da kupite 100 dolarjev gleženj iz blagovne znamke, o kateri še niste slišali. Želeli smo, da nam ljudje zaupajo in da smo ljudem dali izdelek, vedeli smo, da nam bodo zaupali – to je, koliko smo verjeli v kaj delamo. “

Lani so se začeli aprila letos, saj so prek Facebooka razširili besedo svoje rahlo nekonvencionalne, to-je-preveč dobre volje, da bi se sprostila. In prav tako, so v prvem dnevu prodali 10.000 parov in prejeli približno 800 e-poštnih sporočil od potrošnikov, ki so zahtevali, da vedo, ali je to prevara.

“Bilo je tako oreškov,” se spominja. “Samo malo smo se počutili, nato pa se je sesula funkcija souporabe na Facebooku, kar nam je pomagalo, da ujamemo minuto.”

Hej, punca, ugani kaj? Naše nogavice so v skladu z vašim telesom, ko jih vstavite, oblikujete v svojo obliko in se vrnete na prvotno velikost, kar je 98%. ���� # prijateljica

Fotografija objavila Girlfriend Collective (@girlfriendcollective)

POVEZANE: okolju prijazne blagovne znamke, ki varujejo planet

Promo se bo končal januarja 2017 in blagovna znamka se bo spomladi spet zažgala s celo paleto izdelkov Girlfriend Collective (že začeli dražiti športni modrček, Ellie pa obljublja tudi več barvnih odtenkov). Ampak smo morali vedeti: Ali izgubijo denar iz te kampanje? “Recimo tako: Nismo izdelavo denar od njega. Stane denar, da pridobi novo stranko, “pojasnjuje ona.” Tako smo vzeli proračun za tradicionalno oglaševanje in jo prenesli drugače. To je v bistvu naš oglas. “

Do zdaj so reciklirali več kot 1,5 milijona steklenic za vodo – in imeti v mislih, da se dejansko šele začenjajo.

“Ujemamo veliko različnih demografskih podatkov – tam je dekle, ki samo želi dogovor, in tam so dekleta, ki so etični, premišljeni kupci in potem dekle, ki razume našo estetiko,” pravi Ellie o svojem ciljnem občinstvu. “Mi smo zagotovo blagovna znamka za tisočletnike, potem pa imamo babice v naših nogavicah – res je za vsakogar, in to je tako razburljivo videti.”

Imate še en mesec! Pridobite si brezplačen par kolekcionarjev Girlfriend Collective (stroški pošiljanja znašajo 20 evrov, lahko berete, kako so prišli na to ceno), tako da se prijavite na girlfriend.com.