Zakaj ta $ 29 linija Sunglass že ima kult sledi (preden je celo začela)

Ko gre za dodatke, so sončna očala preprosto najlažji element za delo v obleki, in z poletno desno za vogalom smo si ogledali najboljše nove odtenke, ki jih lahko dodamo v naše zbirke. Ampak ne zdi se, kot da bi morali preživeti roko in nogo, da bi dobil kakovosten par v teh dneh? Torej, ko smo slišali za novo blagovno znamko maloprodajnih malice za 29 dolarjev na par, smo bili takoj zaintrigirani. Odprtje 2. junija, Privé Revaux, je v industriji luksuznih očal mrklo stvari, saj menijo, da kakovostna sončna očala ne bi smela biti le elegantna, ampak tudi cenovno dostopna. To je vsekakor nekaj, kar lahko dobimo za sabo.

VIDEO: Priljubljeni časi lepote Ashley Benson

 

 

Znane osebnosti so že privlekli Privé (Jennifer Lopez je bil zabeležen v paru), etiketa pa je za svojo vizijo blagovnih znamk in partnerjev, vključno z Jamie Foxx, Hailee Steinfeld, Jeremy Piven in Ashley Benson. V stilu je dobil ekskluzivni dostop za prizore pri fotoaparatu Bensonove oglaševalske akcije, kjer smo jo videli, da je delala pred kamero in se pogovarjala o njeni povezavi s podjetjem.

“Jaz sem obseden s sončnimi očali,” je dejala Benson, ko smo vprašali, zakaj je želela delati s Privé. “To je super, ker so 29 dolarjev in izgledajo kot vsa oblikovalska sončna očala, ki si jih lahko predstavljate in so dejansko enake kakovosti.”

TK
Carlos Eric Lopez

The Lepi mali lažnjivci zvezda tudi ohranja svoje navdušence pri izbiri znamk, ki jih želi oglaševati, saj ima na Instagramu 16,6 milijonov privržencev. “Mislim, da je to res kul, ker so moji oboževalci mlajši, moji oboževalci segajo od zgodnjih najstnikov do srednjih dvanajstih let in mislim, da je to odlično, ker se lahko počutijo čudovito in s temi sončnimi očmi dobro izgledajo za tako poceni ceno. najboljša stvar.”

TK
Greyson Tarantino

Kot lahko vidite iz teh zaostajalskih posnetkov, je Benson velik zlasti na enem trendu. “V resnici sem v ozadju sončna očala zdaj,” je razkrila. “V svoji zbirki imam tri pare zrcanih sončnih očal, ki so zelo zabavna in mislim, da so zelo naprej v modi in nekakšni futuristični in zabavni.”

Za tako dosegljivo ceno in z več kot 100 sličicami, ki jih lahko izbereš, kaj ne bi bilo všeč o tej znamki? “Če ne bom porabil 500 dolarjev na par očal in bi lahko porabil 29 dolarjev in dobil enak videz in enako kakovost, zakaj tega ne bi storil, veš?”

Pridobite par za sebe na priverevaux.com ali Amazon-so na voljo za preorder v četrtek, 25. maja.