Zamude podzemne železnice Just Got Real Chic Zahvaljujoč oglaševalski akciji Coach’s Fall 2017

Trener Fall 2017
Lastništvo trenerja

Kim Duong

28. junij, 2017 @ 15:45
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kdo je vedel, da zamuda na vlaku lahko izgleda tako elegantna? Trener, to je kdo. Za svojo najnovejšo oglaševalsko kampanjo Fall 2017, modna blagovna znamka, ki temelji na New Yorku, nas vabi k vožnji podzemne železnice v Brooklynu, pri kateri skupina mladih vzornih otrok preide čas v prazen avto. Tam je mačja hojo. Nekateri pozirajo. Obstaja celo nekaj akrobatskih plesov (glej spodaj za film). Če je samo ena stvar, ki jo je treba odpeljati iz te akcije, je, da je vaša jutranja potapljaška pot, ki je lahko vmesna (samo potrebujete nekaj denarja, prerijskih deklet in nekaj prijateljev, ki se želijo vključiti v impromptivno plesno bitko na premikajočem se vlaku ).

 

In ne, to ni deja vu. Prejšnji teden je trener izdal prvi pogled na svojo kampanjo 2017, ko ste jo morda videli. (Če ne, ali Selena Gomez igra kot čudovita 70-letna baba na zadnji strani Plymoud Fury leta 1976, ki vam je znana?) Tokrat je trener v celoti objavil oglaševalsko akcijo; ki ga je posnel Steven Meisel, in igrani Imari Karanja, He Cong, Kiki Willems, Faretta, Hiandra Martinez in Oscar Kindelan. Pomaknite se, da si ogledate kampanjo Coach 1941 Fall 2017, ki jo je navdihnila vintage, ki opisuje, kako se izdaja opisuje kot »romantika velikega ameriškega na prostem z zgodnjim hip-hopom v New Yorku«.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

70 − = 64

map