Vera Wangs papirløse brevpapir will make you want to say “I do”

I a perfect world, you get suggestions for and derefter Begin to decide on the details of your wedding. Mænd jeg en verden, hvor Vera Wang har udarbejdet bryllupsbrev til papirløse post? Nu skal du bare begynde at planlægge din butik dag, før du har en ring på din finger.

RELATERET: Kendall Jenner kører med Vera Wang Gang på #NYFW

Wang har sluttet sig sammen med Paperless Post, som giver dig mulighed for at skræddersy både papir og digital brevpapir, på en samling af smukke til gemme datoer, invitationer, RSVP’er og notatkort, der er lige så klassiske som hendes brudekjole.

Vera Wang for Paperless Post
Høflighed

RELATERET: Runway ser vi elsker: Vera Wang

“Jeg er begejstret for at bringe Vera Wang Papers tid til en platform som nyskabende som Paperless Post,” siger Wang. “Dagens brud fortjener smukke, moderne design, der virker for hendes livsstil.” Whether your wedding theme is definitely classical or hint on something more modern, you’re sure to find a design that fits your style. De over 20 suiter i Wangs kollektion til Paperless Post er tilgængelige nu til gravering, bogtryk, termografi og online-sending på paperlesspost.com.

RELATERET: Du kommer til at falde i kærlighed med Vera Wangs nye smykke samling