10 parov čevljev pod 50 dolarjev ne boste premislili o prevozu v Coachelli

Coachella Shoes - LEAD
Kirstin Sinclair / Getty

Alison Syrett Cleary

1. april, 2018 @ 19:00
Vsak izdelek, ki ga predstavljamo, je neodvisno izbral in pregledal naša uredniška ekipa. Če opravite nakup z uporabo vključenih povezav, lahko prejmemo provizijo.

Kateri je najboljši način za navigacijo Coachella: v odprtih ali zaprtih čevljih? To je bila velika razprava na najnovejšem srečanju naše modne ekipe, in to je ogreto. 

“Ko boste pokrivali noge v glasbenem festivalu, jih bo znojenje in vonjav postalo”, sem prepričan. “To je vroče tam na teh področjih. ” 

VIDEO: Coinage: resnični stroški odhoda v Coachella

 

Toda to je tudi napolnjeno z blatom, prahom in skalami (aka, z žrebci, ki čakajo, da se zgodi), naša moda Fuživa Editor Stephanie Trong je bilo hitro poudariti. In, če je pokrita ali komaj tam, večina obutve v teh elementih ni dobro. “Moraš izbrati svoj strup,” je rekla. “Vsaka možnost bo verjetno uničena!”

Da bi zbrali, smo na obeh straneh argumenta zbrali 11 pod-$ 50 stilov – od gležnjih čevljev do črtastih sandal (čeprav niso samo flip-flopi, to so samo nevarne!), Za udobno brisanje platna – lahko popolnoma uniči na poljih, brez krivde. Naročite rezervne kopije.