11 krat Aly Raisman in Simone Biles sta bili #BFFGoals

Pogovor about a double threat
alyraisman / Instagram

Briana Draguca

15. julij 2016 ob 18:30

Imamo znani BFF duo. Od Taylorja in Karlieja do Jimmyja in Justina je nekaj stvari bolj povezanih, kot da se dobro znani pari obnašajo enako kot pri naših najboljših prijateljih. In zdaj smo postavili svoje znamenitosti na novo skupino najboljših: olimpijske telovadnice in favoriti navijačev Aly Raisman in Simone Biles.

Oba gimnastja bosta tekmovala drug ob drugem, da bi branili zlato medaljo olimpijske reprezentance. Raisman, kapetan ameriške olimpijske reprezentance za leto 2012 in najbolj okrašena ameriška gimnastika na tekmah, in Simone Biles, nova ekipa ekipe in trikratni vseslovni svetovni prvak, si delita eno najmočnejših in najbolj edinstvenih odnosov v skupini.

Dva atleta se motivirata drug na drugega, tako na matirani plošči, tako da ustvarjata mentorsko / mentorsko dinamiko, ki jo ne moremo občudovati. Biles, 19, je celo 22-letni Raisman poimenoval “babico” ekipe. Čeprav gimnastiki ne morejo biti bolj nasprotni drug drugemu, skupaj so končni cilji BFF. Pomaknite se navzdol, da si ogledate zaslone, za katere si želite, da se jim pridružite v Riu avgusta.