17 zvezdic, ki jih vlečejo v elegantne superge

Znane osebnosti in Sneakers
ZumaPress; Splash News (2)

Andrea Cheng

10. april, 2014 @ 8:45 am

Zdi se, kot da ne bo počitek za modno utrujen, ko gre za nebo visoke pete. Ampak, bogovi čevljev so pogledali navzdol na naše utrujene podplate in odgovorili na naše molitve, dali najbolj udobne in elegantne gaze okoli – elegantne šprinte. In nismo edini, ki uresničujejo najnovejšo obutvijo obutve. Tudi popisovalci so zelo isti kot tisti, ki ne bi bili ujeti v nič drugega kot oblačila.

Več o tem trendu: kako ga nositi – City Sneaker

Trendov izvor je mogoče izslediti nazaj do Isabel Maranta, ki je zašel s potegom, čevelj, ki je pred več leti eksplodiral v priljubljenosti za mešanje udobja, sloga in športa. Morda je to športni trend sezone, vendar so v teh dneh zvezde nadvse višje, zato se odločite, da jih boste hitro vzeli iz točke A v točko B. Upoštevajte, da telovadnica ni del te enačbe. Svoje gumijaste podplate združujejo s karkoli drugega kot vadbenim orodjem, iz trde usnjene hlače do suknjičastih svinčnikov.

WATCH: Get That Look: Model dežni lasje

 

Nihče več ne teče na tanki petelin ali hobi domov po večerji bolečine. Vnaprej so dnevi mobilnosti in udobja po vsem oklepu – da! Poiščite slavne sneakerheads, vključno z Olivio Palermo, Miranda Kerr in Sarah Jessico Parker, za praktično navdih stila čevljev.