3 največji modni trendi ameriške glasbene nagrade leta 2016

Če bi morali uganiti, kateri trendi bi prišli na vrhu v eno največjih glasbenih večerov – ameriških glasbenih nagrad – mi bi rekli: silhuete izven ramena in neke vrste perilo, ki se razkrivajo, zlahka. Pokličite nam modne preroke, ker smo imeli prav. Toda čeprav je bilo pričakovati trende, je bilo še vedno nekaj, ki so bili precej nepredvidljivi pri njihovem dostavi (glej: goli videz Chrissy Teigen in Taraji P. Henson’s Risky Business trenutek). Odpravljamo se. Tu so največji trendi iz letošnjega AMA.

1. Silhouettes izven ramena

Preostali slog ramena od tega poletja (OK, od zadnje jeseni, če želite biti popolnoma točni) je dodaten dokaz, da je še vedno najbolj vroči trend. Glej: videz Gigi Hadid. S svojo modno linijo je začela z izvlečkom v obliki črke Roberto Cavalli Couture z navpičjem v Viktoriji, izdelanega iz čipk in plošč. Zoe Saldana je naredila sodobnejši pristop z bleščečo črtasto obleko Monse, ki je ostala odprta, da bi razkril črne hlače.

In končno sta obe Teyani Taylor in Tinashe imeli enako misel, pri čemer se je vsak od njih potegoval za obleke, ki so se odrezali v črno obleko (Steven Khalil za Taylor, Michael Costello za Tinashe) za sprehod po rdeči preprogi.

POVEZANE: Oglejte si najboljše rdeče preproge iz 2016 AMA

2. Sharp Suiting

AMA Fashion Trends - Embed 1
Jon Kopaloff / FilmMagic; Allen Berezovsky / Getty; Frederick M. Brown / Getty

Moška oblačila, ki niso nov koncept. Toda z brezhibno oblikovanim modelom Lady Gaga Brandonom Maxwellom (brez oblečenega širokega roba “Joanne” klobuk), zelo okrašena modna okrajšava Zuhair Murad Nine Dobrev ali različica Bella Thorne tridelnega obleka (modrček, Anthony Franco tux jopič in vezene hlače Josie Natori), se je zagotovo počutilo novo. In govorimo o nedrčkih…

VIDEO: 2016 AMAs Rdeče preproge izgleda

 

3. Bra Out

AMA Fashion Trends - Embed 2
Steve Granitz / WireImage; Jon Kopaloff / FilmMagic (3)

Obstajajo primeri kratkih izpiskov (Milla Jovovich, Idina Menzel, Kat Graham in Noah Cyrus) in druge razkrivajoče obleke (še enkrat, glej Chrissy Teigen-ov pas visokih rež), vendar je bil modrček v AMA-jih. Taraji P. Henson jo je dopolnjevala Risky Business videz Celineja, s krušnim balkonskim slogom, je Ariana Grande obravnavala njeno paralelno različico kot vrhnjo vrsto, Hannah Davis je izpostavila kožo z njenim hišnim ogledalom Zuhair Murad, ki pa je bila prekrita s črnimi loćmi, in podobno je Rebecca Romijn postavila brezvezek modrček pod njeno mornarsko čipko Rita Vinieris številka.