5 načinov treninga, kot sta ameriška olimpijska nogometna zvezda Carli Lloyd

Z olimpijskimi igrami 2016, za vogalom, je pravi čas, da si ogledate največje svetovne športnike za vsak dan #fitspo. Carli Lloyd, član ameriške ženske nogometne ekipe, je naš trenutni vir navdiha. Vezist (ki že ima dve zlati olimpijski zlati medaljo v svojem poklicu) objavlja video posnetke skozi celo leto na njenem Instagramu, ki nas ne samo črpajo, da bi gledali njeno igro na olimpijskih igrah, ampak tudi smo pripravljeni igrati nekaj nogomet.

Pomaknite se navzdol, da vidite pet načinov, kako lahko uporabite Lloydove tehnike za usposabljanje, kot olimpijca.

1. Naj bo preprosto.

Usposabljanje, ko nihče ne gleda. Odprite dotik, brez bounce. #bluebarn #roadtorio

Video objavil Carli Lloyd (@carlilloyd)

Carli dokazuje, da lahko dobite odlično vadbo v kateremkoli zaprtem prostoru (vse, kar potrebujete, je stena), ni treba, da bi bilo zapleteno, da bi bil učinkovit.

2. Delajte vadite v vsak dan – tudi na počitnicah!

Nobenih dni ne. Popolna pokrajina. Čim višje boste dobili. Višje, ki ga morate vzpenjati.

Video objavil Carli Lloyd (@carlilloyd)

Mislili bi, da bo Lloyd po zmagi na svetovnem pokalu zaslužil zelo zaslužen odmor. Namesto tega se je na počitnice pripeljala z njo. Če ona lahko to naredi, tudi vi. Sprint na plaži ali prinesite nogometno žogo, da bi se s prijatelji obrnili na obali.

3. Ne pozabite, da v “Team” ni “I”.

Terapevtska seja danes na Velikonočni z @ astingalanis10 in @ coachgalanis

Video objavil Carli Lloyd (@carlilloyd)

Obdelava je vedno boljša, ko to delaš s prijateljem. Organizirajte nekaj timskih športnih aktivnosti s prijatelji kot so kickball, softball, frizbi ali, da, nogomet.

POVEZANE: Kako jesti kot olimpijca, glede na gimnastiko Sensation Aly Raisman

4. Zmešajte z napačno uporabo.

Izboljšanje vsak dan! Občutek osvežil in pomladil bolj kot kdaj koli prej. ����

Video objavil Carli Lloyd (@carlilloyd)

Tek v krogih po progi lahko postane dolgočasna – FIFA World Player of the Year 2015 deluje na svoji hitrosti nekoliko drugače. Odskoči na kratke sprints, nato pa hitro spremeni svojo smer, kar lahko pomaga pri izboljšanju agilnosti, koordinacije in ravnovesja treh stvari, ki jih potrebuje, da bi ji pomagale osvojiti zlato medaljo na tretji ravni.

POVEZANE: teh 3 olimpijskih inspiracijskih treningov iz aplikacije New Nike Training Club bo naredilo,

5. Uporabite svoje neuspehe, da vas navdihujejo.

Več usposabljanja video posnetkov za navdih. Vračila se lahko uporabijo, da se vrnejo bolje kot kdaj koli prej. Nikoli ne obupaj!

Video objavil Carli Lloyd (@carlilloyd)

Carli Lloyd ni čudno, da bi dosegel impresivne cilje v igri. Nikoli nismo pozabili njene rekordne hat trike na finalu ženskega svetovnega prvenstva 2015, saj je bil eden od teh zadetkov iz sredine linije (govori o #goalsu). Kljub temu, da je Lloydova nedavna poškodba kolena, nikoli ne odneha, njeni brezhibni posnetki na gol, dokazujejo, da je pripravljena močno vrniti v Rio.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 1 =

map