5 stvari, na katere ne moremo čakati na slovesnosti ob otvoritvi olimpijskih iger

Olimpijski Opening Ceremony - Lead
Buda Mendes / Getty

Lindsay Dolak

5. avgust 2016 @ 15:30

ICYMI: Uradno je sezona poletnih olimpijskih iger. In vse se začne nocoj ob 7 uri. EST na NBC na otvoritveni slovesnosti za poletne olimpijske igre v Riu na stadionu Maracanã v Rio de Janeiru v Braziliji. Odprta noč iger je v resnici tekmovanje pompe in okoliščin. Cerkev daje državi gostiteljici priložnost, da resnično igra svojo kulturo in vrednote, in ker Brazilija počiva z življenjem, pričakujemo veliko večera. “To bo zelo praznična predstava in zelo živahno vzdušje”, je dejal izvršni producent NBC Olimpijskih iger Jim Bell Zabava tedensko.

V noč bodo vključeni tradicionalni elementi, kot so sproščanje golobov in seveda osvetlitev olimpijske bakle, obenem pa obljublja tudi nekaj resnično vznemirljivih presenečenj in nastopov. Tukaj smo zaokrožili stvari, za katere smo najbolj navdušeni, da bi se nocoj razveselili med slovesnostjo. Naj se igre začnejo!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map