Ali so »resni ljudje« novi modeli?

Prizorišče je od 13 Pojdi na 30 V tem modnem tednu sem še naprej: Jennifer Garnerjev lik, Jenna (gusti sedmi greder, ki se 17 let prevaža po poti v prihodnost življenja in telesa kot modni urednik), predstavlja fotografske table z nasmejanimi ženskami vseh starost, oblike in barve v sobi višjih uslužbencev. “Hočem, da vidim veliko sestro moje najboljše prijateljice, dekleta iz nogometne reprezentance, sosednje moje sosede – resnične ženske, ki so pametne in lepe in srečne, da so kdo so,” reče strastno. “To so ženske, s katerimi si lahko pogledate.”

Ne bi se počutili izven krajev, da bi videli podobne besede v opombah za nekatere najbolj pomembne sezone. “Realne ženske” so kot modeli postale tema teme ta teden, saj se vse več blagovnih znamk odmika od tradicionalnega litja.

Trend se je predstavil na četrtkovo jutranjo predstavo Rachel Comey. Na ulicah spodnjega Manhattana, kjer je oblikovalec prvenec pred 15 leti (že takrat je bila moška oblačila), je prireditev predstavljala strokovnjake in prijatelje v etiketi v mešanici kosov uniseksa. To je vključeval visokega človeka, ki sem ga pogosto videl, ko sem delal v trgovini SoHo Comey, oblečen v parangalski plašč, ki je elegantno zasukal, ko je hodil.

Jeuru udaril v knjižnico, brb … # rcss17 # RCis15 #računalček #nyfw

Fotografija, ki jo je objavila Rachel Comey (@rachelcomey)

POVEZANE: To je ljubezen Courtney Ljubezen vaših Chokers, bojnih čevljev in 90-ih Trends You Love

Na liniji artsy streetwear Eckhaus Latta je bila mešana vrečica rednih urnikov, osebnih stikov in rekrutov Instagrama. Povezovalna nit je bila androgini: lepi moški v dekonstruiranih krilih, lepe dame v prevelikih pletenicah. Vendar pa so mejni plasti med spolnimi tekočinami standardne na stezah blagovne znamke in nekaj, kar smo pričakovali v zadnjih nekaj sezonah.

SS17 Krista Schleuter za @tmagazine

Fotografija, ki jo je objavil @eckhaus_latta

Pravi pretres se je zgodil, med vsemi mesti, med zanesljivimi tiskanimi motivi in ​​motivi J. Crew-a. Od vrha do dna je bila ikona spomladanskega leta 2017 prikazana pri ljudeh iz raznovrstne mešanice poklicev – od članov lastne ekipe in PR svetovalcev do fotografov in načrtovalcev dogodkov – in morda je bilo le najsrečnejše postanek na urniku . Gostje in (ne) modeli so bili ves čas ves čas veseli in se smejali; včasih se je počutil bolj kot velika zabava s težko kašo oblačil koda kot delovno imenovanje.

Banda je vse tukaj: Mari M, humanitarna, model in DJ, Caroline V., lastnik kovin in lastnikov trgovin, Lisa S., stilist Madewell, Roman P., 8. razrednik, in Sylvana D., sodelavec in sodelavec Voguea Maisonette. #jcrewnyfw

Fotografija, ki jo je objavil J.Crew (@jcrew)

FOTOGRAFIJE: Oglejte si vse zvezdice, ki sedijo na sprednji vrsti med tednom moda

Nič od tega ni, da standardni modeli ne živijo, dihajo ljudi. Prav tako se ne bi smeli premakniti na nova delovna mesta – dokler obstajajo ljudje na svetu, ki izgledajo kot Karlie Kloss in Kate Moss, uživam v svoji drugi svetovni lepoti daleč. Ampak tveganje za slog nekoga, ki izgleda kot stari prijatelj? Če jih lahko potegnejo, lahko tudi jaz.