Bibbidi-Bobbidi-Boo: Lily James se transformira v Pepelko na rdečo preprogo

Lily James at Cinderella premiere
Kevin Winter / Getty Images

Andrea Cheng

2. marec 2015 @ 14:15

Premiera rdeče preproge ali kraljevska kroglica? Iz pogleda na to bi lahko bilo tudi. Lily James je usmerila svojo notranjo princesko na premiero Los Angelesa Pepelka v čudovitem obsežnem oblačilu tile v Aquu bi se zanj zavlekla Cinderella. 

POVEZANE: Coco Rocha Oblikujte zbirko Peperek za sodobno princeso

Ustvarjalka Elie Saab Haute Couture je bila izvrstno vezena s svilenimi nitmi, bleščicami in kristali Swarovski. Couturier si je za svoje ime ustvaril ime za neverjetne prireditve (glej: zadnja osvoboditev rdečega preprog Jennifer Lopez za dokaz), zato ni presenetljivo, da bi Saab prevzel vlogo Jamesove pravljične korme in ji dal žogico sanje.

Ampak sinoči pravljična moda se ni začela ali končala z obleko. The Pepelka zvezda je dodala sijajne briljantne diamante Kwiat in očarljivo dozo whimsy s fantastično kvačico Charlotte Olympia “Time Piece” (1.995 $, charlotteolympia.com), ki je opremljena z zaponko z zlatimi čevlji in z biserno uro obraza z rokami blizu kapi polnoči. Bila je čarobna noč, čeprav ni bil edini čas, ki ga je James spremenil v princeso Disney na rdečo preprogo. V naši galeriji si lahko ogledate druge oblike za čarovnice.

FOTOGRAFIJE: Vsa Times Lily James je na rdeči preprogi izgledala kot Pepelka