Chicest francoske dekleta, ki bodo spremljali Instagram

Pariški teden mode je končno tukaj, in tako smo pripravljeni, da se potopimo v nekaj najboljših predstavitev Modnega meseca. Toda prvič, seveda, smo naredili malo Instagram zalezovanja, da bi našli najbolj kul dekleta na socialnih medijih.

Tukaj je stvar o francoskih deklicah: Zdi se, da je njihova kolektivna strategija socialnih medijev resnično ne skrbi, in dobro, kaže. Vsaka od njihovih virov ima nekaj napora; nobena elegantna francoska ženska, ki bi bila vredna svoje soli, bi porabila 20 minut, ko bi poskušala ujeti popolno selfie (ta avtor pa je večkrat kriva takega zločina v družabnih medijih). 

VIDEO: Vera Wang je “To je bil pariz iz začetka” Jesen 2017 Collection Video

 

To zagotovo pomaga, če je vaša hiša polna srčkanih kavarn, ozkih ulic, tlakovcev in zabavnih domov in zgradb; te ženske so živi dokaz, da v Parizu res ne morete vzeti slabega fotografiranja. 

POVEZANE: Must-See lepota izgleda iz padajočega modnega tedna v Parizu 2017

Pomaknite se navzdol, da se čudite na teh pariških lepotah, vsi vam bodo dali z neskončnim navdihom Instagrama o tem, kako izpopolniti izgled svojega francoskega dekleta. 

Jeanne Damas – @jeannedamas

Joy pulover je na zalogi ���� @rouje

Objava je delila Jeanne (@jeannedamas)

Kot ustanovitelj Rouja Damas ve ali nekaj o francoski modi. Spletno mesto bere kot vir, ki ga lahko kupite v Instagramu, pri čemer se vsaka fotografija poveže s stranjo izdelkov, tako da brez težav lahko kopirate Damianov pariški slog. Pričakujte, da bo njen naslednji Instagram poplavljen s slikami PFW ulic v naslednjem tednu. 

Louise Follain – @ louisefollain

Novo za @lalovedmagazine, ki ga je posnel @grahamdunn z naslovom @awildatheart

Objava, ki jo je delila Louise Follain ���� (@ louisefollain)

Jane Birkin izgleda podobno, da takšna francoska lepota ni bila nikjer drugje, ampak v Franciji. Nekaj ​​o teh širokih očeh in popolno prekinjenih črkah bi nas lahko zadrževalo za uro. Poleg tega imamo občutek, da bo obiskovala mnoge najbolj ekskluzivne predstavitve tega tedna – in Instagramming iz prve vrstice, seveda. 

Adèle Exarchopoulos – @adeleexarchopoulos

��

Objava, ki jo delijo adeleexarchopoulos (@adeleexarchopoulos)

Exarchopoulos lahko prepoznaš iz kritično priznanih filmov iz leta 2014 Modra je najtoplejša barva, v kateri je sodelovala s kolegi kul francosko dekle, Léa Seydoux. Od takrat je ohranila nizek profil, z lanskim igranjem v samo nekaj filmih in z visoko modnimi oglaševalskimi akcijami, kot je Louis Vuitton, in sedi sprednji vrstici na LV in Puma showu v PFW. 

Marie-Ange Casta – @ marieangecasta

O včeraj zvečer z @chloe ❤️ �� z @romain_ma

Objava je delila Marie-Ange Casta (@marieangecasta)

Francoski model se je pojavil na številnih modnih revijah ta teden, in ljubimo njen izgled v prvi vrsti. Prisotna je v številnih uredniških širinah v revijah, kot so L’Officiel in Cosmopolitan France. Ali smo omenili, da je njena starejša sestra francoski model in igralka Leticia Casta? V njenem življenju očitno ima nekaj velikih vplivov in kaže na njeno elegantno hrano Instagram. 

Iman Pérez – @imanperez

Pariis

Objava, ki jo je delil Iman Pérez (@imanperez)

17-year-old model je v mnogih sprednjih vrstah v tem modnem tednu in z dobrim razlogom. Njen oče je znani francoski igralec Vincent Perez in njena mati je franko-senegalska igralka Karine Silla. Kmalu je postala žanra Jean Paul Gaultierja, potem ko je začela ustvarjalno kariero, od takrat naprej pa že od vsega začetka. 

Loulou Robert – @louloubianca

Merci @ chloe et @ vogueparis pour cette soirée ❤️

Post je delil Loulou Robert (@louloubianca)

Krepko bradavice, sultry, molčko, divje rjave ključavnice – kaj bi lahko še bolj želeli od vašega naslednjega – francoski dekleti Instagram navdih? Robert se je pojavil v publikacijah, kot so Vogue Tajvan in Vogue Rusija, Glamur Francija, in L’Officiel, da imenujemo le nekaj.

Ana Giradot – @anagiradot

Pozdravljeni, La Cote d’Azur! ��������

Objava, ki jo je Ana Girardot (@girardotana) dala v skupno rabo

28-letna francoska igralka ima v svoji domovini široko spremljavo in se je v svoji karieri pojavila v številnih filmih in televizijskih oddajah. Poleg tega ima resno nalezljiv nasmeh, ki nas lahko zadrži, da se ji dnevno pelje navzdol po njej.