Christian Louboutin je pravkar naredil svojo novo najljubšo oblačilo za čevlje – in Glenn Close Helped!

Obutev legenda in očarljiv francoski Christian Louboutin je še en zadetek na roke! Dizajn? Očarljiva črna črpalka D’Orsay z zdrobljenim barvnim koncem in kristalnimi pete. Navdih? Norma Desmond, nekdanja tiha filmska zvezda v središču Sunset BoulevardZgodba. 

Christian Louboutin
Angela Pham / BFA.com

“Njen slog je vsekakor drugačen,” je rekel Glenn Close, ki si ga lahko včeraj prepoznamo s številnimi znamenitostmi na Broadwayju, medtem ko se je sinoči vrnil s posebnimi izdajami (in nosil!). “Če bi jih navdihnila jaz, zagotovo ne bi bila tako visoka. Mogoče klin! “

Monsieur Louboutin je imel drugačno idejo. »Naredil bom zlato čevelj!« Zdi se nam, da je samo tisto, kar je treba nositi z dekadentnimi kostumi Norma, ki so se dotaknili zabave, kar smo omenili, je bil pri zelo lepem oblikovnem butiku Madison Avenue? V bistvu so bile vse ženske v sobi, ki niso imele samozavesti z častmi gostov, v celoti izkoristile zvečerovo dobrodelno nakupovalno nakupovanje: vsi nakupi imajo korist Bring Change 2 Mind, neprofitna organizacija za ozaveščanje o duševnem zdravju. 

Christian Louboutin
Angela Pham / BFA.com

Preden smo se lahko začeli brskati sami, pa smo morali vedeti samo Close’s misli o Kate McKinnon’s Usodna privlačnost-navdihnjen SNL skit. “Briljanten in tako lep primeren!” Smešno, uporabljali bi enake besede za opis čevljev.

Christian Louboutin and Glenn Close
Angela Pham / BFA.com