Eva Mendes o tem, kako bi radi gostila svojo prvo NYFW modno revijo

Kot oblikovalec, blagovna veleposlanica in model njene kapsulne zbirke za New York & Co, je Eva Mendes storila vse. Toda sinoči, tri leta od svoje prvenec zbiranja, je označila še eno prvič za oblikovalca slavnih: gostila je svojo prvo modno revijo na New York Fashion Weeku. Vse značilnosti tipične modne revije so bile zabavne PR-dekleta, ki so se poganjali in se pogovarjali v svoji slušalki (CIA-style), labirintu vzletno-pristajalne steze (ta je preplavil skozi vsako sobo v dvorani Akademije na zgornji vzhodni strani ), in čas, ki se je začel 30 minut pozno, vendar so bile značilne Eva značilnosti, ki so jo ločile od ostalih. 

“Počutil sem se kot načrtovanje dogodka,” nam je povedal Mendes po predstavi. “Bilo je toliko, da sem načrtoval in usklajeval, jaz pa sem super, zelo vpleten v vse vidike: glasbo, oblikovanje oblačil, očitno in modeli – dekleta so čudovito lepe in zelo pomembno je bilo, da sem imam mešanico. ” 

Eva Mendes Fashion Show EMBED 2
Vljudnost (2)

Obstaja osvežujoče raznovrsten izbor modelov tako glede ozadja kot tipov telesa. Vsakdo je v Mendesovem dizajnu zaspal navzdol po vzletu, ki so ga navdihnili potovanja in zamisel o “vrnitvi romance, nekega nepričakovanega in oblačenja za potovanje”. Obrobljene barvne čipke s čipkami Rich Bordeaux so se pojavile z elegantnimi svilenimi bluzami, ki so bile oblečene v tkanine, so bili tattoo podobni rokavi pod plastjo tweedov, oblečene pletene obleke pa so objamnile vse krivulje. “Oh, in plašči!” Mendes je vzkliknil, ko je navaja svoje priljubljene. “Geometrijsko! In bledo rožnato! In modro!” 

Jasno je, da se je Mendes zaljubil v to. In kar je še bolj všeč, je bil koncept “vidi zdaj, kupi zdaj”, kjer bi potrošniki lahko takoj po predstavi kupili celotno zbirko. To ji je prodalo. “Rad imam modne revije, toda zamisel, da vidim stvari, ki niso bile sezone, sem se vedno počutil, da je malo off,” pravi. “Torej, tukaj smo v septembru, ki prikazuje našo linijo padanja, ki je takoj na voljo. To je zelo razburljivo.”

In sploh je bila poudarjena?

»Da,« je rekla brez oklevanja. “Počutil sem se zaskrbljenost, ko sem vedel, da vsi sedijo in čakajo. Zelo sem točen in ker sem bil učiteljski ljubimec, ko sem bil malo, želim biti ves čas dober študent, jaz pa sem imam to stvar, kjer ne morem ljudje čakati na mene. “

Toda ni bilo treba biti zaskrbljujoče – show je šel brez hitch (oprosti, ne moremo si pomagati). Nakup celotne zbirke Eva Mendes za New York & Co na nyandcompany.com.

Eva Mendes Fashion Show EMBED 1
vljudnost