Kako priti skozi grubo treninge, po ameriški olimpijski ženski nogometni ekipi

Ko ste člani ameriške nogometne reprezentance, ki predstavlja vašo državo na olimpijskih igrah, je samoumevno, da ste uradno ena najbolj slabih in navdihujočih žensk. Toda vsa slava prihaja s poštenim deležem poguma – in seveda z zdravim odmerkom trdo delo. Ne glede na številne vzpone in padce kariere v atletiki in ostali motivirani med nekaterimi najbolj napornimi treningi, ki jih je mogoče zamisliti, so ta dekleta pomislila.

Torej smo zvezde Alex Morgan, Carli Lloyd in Christen Press vprašali, naj delijo svoje najboljše varovane skrivnosti za ravnanje s pritiskom, potiskanjem skozi vaje in glasbo, ki jo poslušate med tem.

Pri ravnanju s tlakom
Alex Morgan, naprej: Če se mi zdi, da se moje srce začne tekmovati ali se pritisk nenehno povečuje, delam tehnike dihanja, da se pomirim. Pet minut sekund, držite in pet sekund.
Carli Lloyd, vezni igralec: Bojim se pod pritiskom. Ne mislim, da si tako rojen. Mislim, da ustvarjate sposobnost, da uspete pod pritiskom. Skozi mojo pripravo in premagovanje mojih ovir in boji omogoča mi uspevati in priti skozi visokotlačne situacije.
Christen Press, naprej: Mislim, da se približujem pritisku, ker imam disciplino in učenje biti miren v vsakdanjem življenju. To počnem z vsakodnevno pozornostjo in zavezo.

✌️ DNEV do #USAvNZL v Belo Horizonte !!! 6.00 ET na NBCSN in NBC Universo. #RoadToRio

Fotografija objavila ameriška nogometna zveza WNT (@ussoccer_wnt)

POROČILO: Christen Press o Getting Naked za ESPN-jevo težavo: “To je bilo čudno”

Pri ohranjanju motiviranosti
Morgan: Mislim na obžalovanje, ki ga imam, če ga ne končam.
Lloyd: Zame, ko sem dvomil in povedal, da ne morem storiti, je nekaj zame velik motivator. Zato, ker sem kot “Ok, pokazal ti bom.” Mislim, da je res, da se ne počutite in da ste izven vašega območja udobja, ker vam to omogoča premagovanje različnih situacij.

Štiri dni do #USAvRSA v Chicagu. 29 dni do prve tekme v Braziliji. #RoadToRio #CountdownIsOn

Fotografija objavila ameriška nogometna zveza WNT (@ussoccer_wnt)

Pri bivanjem pozitiven
Morgan: Običajno [po težki izgubi], traja nekaj časa in nekaj odvračanja, vendar se sčasoma samo obrniti proti njemu, je najboljša stvar. Zato ljubim oglaševalsko akcijo #LikeAGirl z Vedno zato, ker spodbuja dekleta k nadaljevanju igranja – tudi pred ovirami ali izgubami, kot sem doživela v Riu. Upam, da dekleta vidijo moje potovanje in vedo, da lahko naredijo neverjetne stvari in se počutijo pooblaščena za nadaljevanje igranja #LikeAGirl.

Christen Press in #USWNT sta prvič na igrišču v Belo Horizonte. #USAvNZL je 5 dni. # RoadToRio

Fotografija objavila ameriška nogometna zveza WNT (@ussoccer_wnt)

Najljubša vaja glasbe
Morgan: Rad imam Beyoncé, Rihanna in vse najboljše glasbe.
Lloyd: Všeč mi je Coldplay, Sky Full of Stars, to je enako. Iskreno je samo najnovejši in največji, karkoli prenesem. Nora je razmišljati, koliko denarja porabite za glasbo.

POVEZANE: Vadite kot olimpijca s to kardio vezico

Priljubljena pot do vadbe zunaj nogometa
Morgan: Všeč mi je, da grem v razrede.
Pritisnite: Joga! Ljubim igranje tenisa.