Meryl Streep izreka priznanje Diane Keaton na prireditvi AFI za življenjsko delo

TK
Stefanie Keenan / Getty

InStyle osebje

9. junij, 2017 @ 11:30

Osem let po tem, ko je Diane Keaton spomenik Meryl Streep imenoval “genij” in hkrati poklonila svojo ikonsko kariero, Devil nosi Prada igralka je v četrtek dokazala, da občudovanje poteka na obeh načinih.

Medtem ko ni skrivnost, da je Streep doživel pravičen delež pridobivanja značaja za vloge Donald Trumpa Mirandi Priestly, je igralka prevzela stvari na naslednjo stopnjo, saj je svoji dolgoletni prijatelj z nagrado Life Achievement na dogodku ameriškega filmskega inštituta Los Angeles.

The Florenca Foster Jenkins zvezda, ki je leta 2009 sprejela nagrado s strani Keatonja, je poskušala s svojimi lastnostmi sprejeti stil slogove igralke, medtem ko je usmerila kul moško oblačenje, ki je postala sinonim za Woody Allen classic 1977 Annie Hall.

Diane Keaton and Meryl StreepChristopher Polk / Getty

67-letni striptizki, ki so se od fantov odrezali v slogu, so postavili prevelik črni blazer, črno-belo črtasto kravato, črni klobuk in hlače z visokim pasom, kot je postavila s svojo igralko na zvezdasti žrebec dogodek, ki je vključeval udeležence Hollywooda, kot sta Steve Martin, Reese Witherspoon, Emma Stone in Martin Short. Medtem je Keaton sesula monokromatsko podobo, oblečena v črni čaj, obrabljena pod belim dlako, črne rokavice brez prstov in čevlji z visokim peto – vsi so bili odrezani s črno obranim klobukom. 

Keatonova blagovna znamka garderoba se ne zdi, da gredo izven sloga. Oglejte si, kakšne so bile zvezde na dogodku spodaj.