Najbolj eleganten videz iz rdeče preproge za modne nagrade 2016

Britanci Fashion Awards 2016 - LEAD
ZUMA Press; REX / Shutterstock (2)

Hana Asbrink

5. december, 2016 @ 15:45

Stvari se segrejejo po ribniku, kot so nagrade Fashion Awards (prej Britanske modne nagrade) v Londonu v Royal Albert Hallu zvečer zvečer. 

Forever It-girl Kate Moss je svojo eleganco blagovne znamke prinesla v črno žametno V-vratno obleko z razkošnim topperjem, ki je držala svoje lase navzdol v ohlapnih valovih. Gigi Hadid, ki je bila sveže od svoje kajenja, je bila zaslepljena v ledeni Atelierjevi številki Versace. Medtem pa je Lady Gaga dokazala, da je manj v podcenjeni črni barvi Brandona Maxwella z barvnim vlakom.

V sodelovanju z Britanskim modnim svetom in Swarovskim bodo nagrade za modne nagrade slavili najboljšega britanskega in globalnega talenta, ki bo obsegal modni in svet slavnih svetov. Industrijske težke kategorije, kot so Christopher Bailey, Tom Ford, Alessandro Michele in Riccardo Tisci, so na seznamu nominirancev, medtem ko so modeli Gigi, sestra Bella Hadid in Kendall Jenner med seboj v kategoriji mednarodnega modela leta. Iconic ameriški oblikovalec Ralph Lauren je tudi v mestu, da sprejme največjo večerno večerjo, Izjemna dosežka v nagradi za modo.

POVEZANE: 5 razlogov, zakaj ne moremo čakati na nagrade za modele

Nocoj dogodek se podvaja tudi kot fundraiser za dobrodelno fundacijo BFC, ki nudi štipendije za tiste, ki iščejo kariero v modi. 

VIDEO: Watch InStyleUK na British Fashion Awards

 

Naj bo to zaklenjeno tukaj za ves večerni najbolj nepozaben videz.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 55 = 58

map