Najbolj vroči videz od leta 2016 CMA Awards Rdeča preproga

CMA 2016 - New lead
MICHAEL LOCCISANO / GETTY (2); Beyonce / Instagram

Hana Asbrink

2. november, 2016 @ 19:00

Nashville se prižge kot ena od največjih noči v glasbi države začenja zunaj Bridgestone Arena. Vse oči so na rdeči preprogi za nagrade Country Music Association Awards 2016, saj se izvajalci, predstavniki in udeleženci vračajo v notranjost.

Tematska tema 50. letnega CMA-ja je Forever Country, ki jo bodo gostili veterani duet Carrie Underwood in Brad Paisley, ki se vračajo že devet zaporednih let.

Zagotovo bo velika noč za predstavo, ki praznuje 50. obletnico svojega mejnika. Nicole Kidman je naredila čudovito izjavo o bogati prašni rozini, ki je oblekla Gucci obleko, medtem ko je seksi plavalka Mirande Lambert zaustavila vsakogar po svojih poteh. Underwood, ki je letos nominiran za album Album leta in zabavljač leta, je osupljiv prihod v svetlo roza Michael Cinco obleko s globokim vratom vratu in polnim krilom, okrašen s kristali Swarovski, biseri in raztresenimi cvetovi organza . Pevec naj bi se hitro zamenjal v vsaj 11 ansamblov, kar zagotavlja en stilski dogodek. Paisley pa bo tudi pospešil: “To je velika stvar, 50 let,” je povedal Paisley Southern Living. “To je leto, ki kaže nekaj razreda. V torek bom nosil. “

VIDEO: Najboljši videz od nagrade CMA 2016

Spodaj si oglejte nekaj naših najljubših pogledov od spodaj navedenih nagrad CMA in nastavite na ABC z začetkom ob 8 uri. ET ujeti oddajo v živo.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map