Ne tvoje navadne kratke hlače: poletni rezanec pravkar dobil prefinjen preobrazba

Pomlad Fashion 2014: Dressy Shorts
ImaxTree, Brian Henn / Time Inc Digital Studios (2)

Andrea Cheng

21. marec, 2014 @ 14:20

V tej sezoni je najnovejši pridelek poljščin najtežji. Za razliko od poškodb odrezanih denim ali prepojenih senčil, so tiste na vzletno-poletnih vzletno-pristajalnih stezah za leto 2014 povsem nov razred kratkih hlač, izdelanih iz bogatih, luksuznih tkanin, kot so lamele in usnje, ter šivi z eksotičnimi vezmi. Rezultat? Presenetljiv poletni rezanec.

Alexander Wang za Balenciaga (na sliki, zgoraj) igral z močno strukturirano silhueto. Toda drugi so videli svobodne, svilnate kosme ali mehke, romantične nageljne. Za delo priporočamo, da dosežete daljšo dolžino, kot so kratke-roza Express kratke hlače (na sliki, zgoraj), seznanjena z ujemajočim se blazerjem, da ohranja podobnost profesionalnosti.

Instant Tip

Kako v poletnih mesecih izvleči kratke hlače na delovnem mestu: dosežejo daljše dolžine in se ujemajo z ustreznim blazerjem.

Tweet to!

V nasprotnem primeru, za večer ven, gredo divje z odtisi (nam je všeč leopard-print Joie par, na sliki zgoraj). Toda, če imate obleko na obzorju, se prepričajte, da so krojenje in prileganje do višine.

Več nasvetov o tem, kako nositi trendovsko hlače in prodajati vsak slog, od prirejenih kosov do mehkejših izgleda.