Občutek “Fancy”! Oglejte si MTV VMA nominiranca Iggy Azalea’s Best Red Carpet Ever Looks

082214-iggy-VMA-594.jpg
Kevin Mazur / WireImage za MTV

Alexandra DeRosa

24. avgusta, 2014 @ 8:09 am

Glasbeni videoposnetek avstrijskega raperja Iggyja Azalee je za videoposnetek na nocojh MTV Video Music Awards (24. avgusta).

Video, tako kot pesem, je kot himna za dekleta po svetu. Azalejin videoposnetek neposredno nagovori k 90-letnemu kultnemu kultnemu kulturamu Neprimeren. Azalea igra impresivno Cher Horowitz in Charli XCX, angleški pevec in tekstopisec, ki je sodeloval z Azalejo na stezi, igra Dionne-nore nad-top klobuke, nepremišljena vožnja in vse.

Azalea je oblečena v tisto nepozabno rumeno obleko za obleko, ki jo je izbrala iz računalniške sanjske omare à la Cher Horowitz-poje v šolske dvorane, se vozi s “Dionne” in zvrsti z domoljubi na eni od najbolj nepozabnih zabav v zgodovini filma.

Kaj naredi videoposnetek, ki je bolj poseben, je obleka Azalea. Azalea je delal ključne odlomke iz Alexander Wang, Roberta Cavalli in Chanel-how fancy.

Ne moremo čakati, da vidimo, kaj bo nosila v ponedeljek zvečer, ampak za zdaj kliknite glavo, da vidiš najboljšo rdečo preprogo in si oglejte videoposnetek spodaj.