Oglejte si fotografije iz nagrade Rony Carpet Tony Awards 2016

Tony Awards 2016 - LEAD NEW
Dimitrios Kambouris / Getty (3)

InStyle osebje

12. junij, 2016 @ 19:15

Čeprav je enostavno napovedati a Hamilton , ki je na Tony Awards leta 2016 prestavil rekordne 16 nominacij, je manj očitno, kdo bo letos zmagal z rdečo preprogo. Konec koncev, z modnimi superzvezdniki, kot sta Lupita Nyong’o in Michelle Williams ob prisotnosti, samo kdo vsi bodo govorili o naslednjem jutru, je vsakdo uganil. Plus, vedno obstaja možnost za prijetno presenečenje – spomnite se lanskega leta, ko se je nihče drug kot Jennifer Lopez pojavil skoraj v zadnji minuti v omamnem plašču brez modrega Valentina Coutureja z zlatimi zvezdastimi bleščicami? Dokaz, da rdeča preproga nagrade Tony ni čudna za nepričakovano. 

Vendar pa je ena stvar zagotovo: ne moremo čakati, da bi bili priča ravni gostiteljice Jamesa Cordena, ki je bil na odru v New Yorku Beacon Theatre. Če je bil njegov nedavni Broadway-tematska epizoda Carpool Karaoke kakršna koli indikacija, se bo težko osredotočiti skozi vse te solze smeha. 

Toda nazaj v modo. Še naprej se pomikate, da si ogledate fotografije vseh velikih imen Great White Way, vključno z Danielle Brooks, Michael Shannon, Megan Hilty in drugimi, ki so nocoj hodili po rdeči preprogi, nato pa se odločite, kdo je imel nočče lahko.

VIDEO: Stars hodita po rdeči preprogi na Tonys